13 juli 2020 Manchester United Southampton

Speltips Manchester United – Southampton 13/7: CL-jakt för United

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Att underskatta Southampton till när de tar deras pick och pack till Old Trafford för att ställas mot Manchester United kan vara en miss modellen större. Vi tror snarare på en tät historia, varpå vårt speltips tas från målmarknaden.

  Rygga vårt speltips hos betfair sportbook!

Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter att Leicester City under stått för en total plattmatch mot AFC Bournemouth, förlorat med 1-4, har Manchester United nu chansen att passera desamma och parkera i topp fyra-området – och det innebär, som bekant, med säkerhet Champions League-spel kommande år. Det vore en storsuccé för Ole Gunnar Solskjaer och hans klubb.

Ja, faktum är att ”De röda djävlarna” även kliver förbi tredjeplacerade Chelsea vid händelse av en trea. Drömchans för ett mycket formstarkt Manchester United, som det facto inte förlorat på 17 tävlingsmatcher och sedan omstarten har 4-1-0 i PL-resultatraden med en målskillnad om 14-2. Dessutom avancerat vidare i FA-cupen.

Southampton glider bara runt i mitten av tabellen, utan chans att hämta in på positioner av värde eller riskera någonting för den delen heller. Trots detta fortsätter de se mycket solida ut och har dito sedan uppehållet; vunnit tre matcher, spelat en oavgjord och förlorat en. Har inte checkat ut ännu – är redo att ge Manchester United en fajt?

Sofiane Boufal, Jannik Vestergaard, Yan Valery samt Moussa Djenepo, skadade, kommer missa matchen för Southampton medan Manchester United ”bara” har Phil Jones samt Axel Tuanzebe skadelistade.

Målsnålt på Old Trafford

Man kan kika på Manchester United och deras siffror på senare tid och omedelbart tänka att en kross, målfest, skulle vara att vänta. Senaste fyra seriematcherna, som nämnt; 14-2 i målskillnad.

Men det som också ska nämnas är att nollan hållits i tre av dessa, så den defensiva stabiliteten är också att värdera in, medan Southampton också fått till det i försvarsspelet framförallt. Gillar starkt vad ”The Saints” visat upp på sistone och där sticker 1-0-vinsten över Manchester City ut, liksom 1-1 borta mot Everton senast.

Två bra och formstarka lag. Ett Southampton som kommer falla nedåt i positionerna. Det talar emot målen i afton.

Under 2,5 mål spelas till oddset 2,60 hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair sportbook – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 2,60
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, måndag 13/7 2020
TV: 
Stream: