Speltips Manchester United West Ham 22/7 2020

Speltips Manchester United – West Ham 22/7: Löjliga odds

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Klass, hemmaplan och motivation är tre faktorer som å ena sidan talar för Manchester United, men å andra sidan bör också den form som West Ham United visar upp tas i beaktning. Är det skrällspelen som är av störst värde till onsdagens batalj dem emellan?

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

1-3 i baken mot Chelsea och FA-cupdrömmen är släckt. Nu ska Manchester United säkra Champions League-spel nästa år och vid händelse av poäng i afton, kliver de förbi fyran Leicester City ovanför. Kniven mot strupen, milt uttryckt! Nu Kanske framförallt för att man ställs mot desamma i den avslutande matchen.

Men annars har ”De röda djävlarna” uppträtt med bravur efter uppehållet. Sett oerhört starka ut. Gäller också bara att avsluta med stil.

West Ham kan slappna av till matchen efter att ha säkrat kontraktet tack vare deras två raka fullpottare – 4-0-kross av Norwich City borta och 3-1-vinst över Watford hemma – men det finns ändå anledning till att se upp med laget, som på allvar visat prov på god form de senaste veckorna. Ni minns kanske 2-1-skalpen i derbyt mot Chelsea i början av månaden?

Skadelistan för bortalaget har avsevärt decimerats, vilket kan vara en av anledningarna till att formen funnits. Nu står det enbart säkert att Robert Snodgrass missar matchen medan Ryan Fredericks är osäker. Manchester United kommer till spel utan Axel Tuanzebe, Phil Jones, Eric Bailly och troligen även Luke Shaw.

Värdet på West Ham

Undertecknad är förtjust över vad West Ham levererat på senare tid, de två senaste matcherna och även de innan dess. Kontraktet må nu vara säkrat, men det behöver inte betyda att de lägger sig platt i en match som denna. Bara att kunna fälla krokben för Manchester United i en match som denna ska räcka som tändvätska.

Att hemmalaget då står i siffror runt 1,20-1,25 för att vinna matchen ser vi som rentav löjligt. Totalt missvisande. Rejäl överskattning, alternativt om det är bortalaget som det facto underskattas. Oavsett vad – värdet på West Ham…

West Ham +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de torskar med exakt två bollar – finns att spela till 1,74 gånger smeten hos Bethard. Det synar vi med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard  – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 22/7
TV: 
Stream: