1 februari 2020 Manchester United Wolverhampton Speltips

Speltips Manchester United – Wolves 29/12: Rasim Reiz har feeling

Rasim Reiz med dagens bästa odds i Premier League när Manchester United spelar hemma mot Wolverhampton den 29 december 2020.

På mäktiga Old Trafford hittar vi kvällens höjdpunkt när Manchester United- Wolves drabbar samman.

Hemmalaget har hittat formen, och den så ofta ifrågasatte Ole Gunnar Solskjaer har fått vind i seglen. 3 vinster 2 oavgjorda på senaste 5 matcherna är ett fint facit och man är formstarkast i ligan tillsammans med Liverpool på de 10 senaste matcherna.

Vi kommer få se en hel del portugiser på planen ikväll som alltid när Wolves är på besök, däremot har Manchester United den hetaste portugisen just nu. Bruno Fernandes är i en makalös form och är direkt inblandad i allt offensivt den här säsongen.

Tittar vi på skadelistan så saknar man Lindelöf & Wan Bissaka och ytterbackspositionen blir ett frågetecken inför kvällen. Man fick senast på hemmaplan en rejäl islossning mot Leeds och matchen var avgjord inom loppet av några minuter kändes det som. Tycker United har hittat rätt i sin offensiv med mycket löpningar, bra omställningar och ett helt OK försvarsspel. Viktiga är att bibehålla energin, vilket inte är lätt med tanke på spelschemat.

Angående spelschemat så var det 48 timmar sedan Wolves hade en tuff match mot Tottenham och det bör roteras en del i Wolves för att orka med kommande matcher. Gästerna har inte imponerat än så länge på bortaplan och man gör inte mycket mål framåt på bortaplan och med anfallsstjärnan Jimenez fortfarande skadad blir inte den uppgiften lättare. Man har faktiskt aldrig vunnit på Old Trafford, utan endast lyckats kryssa två gånger.

Dagens bästa speltips Premier League

Jag tror vi får se ett United som för den här matchen, man vill fortsätta vinna för att haka på i toppen och etablera sig där då man åkt ut Champions League och nu kan fokusera ännu mer på ligan.

Wolves kan vara något slitna efter tätt matchande och rotation i laget där alla inte håller samma nivå. Hemmalaget har verkligen en god chans att vinna här och om man har kvar energin från föregående matcher så tror jag Wolves får det mycket tufft.

Tittar på spelmarknaden så är det givet att hemmalaget är favoriter i den här matchen, och man ska vara det med tanke på förutsättningarna.

Jag tror Manchester United vinner den här matchen och att man har stor chans att göra det med två mål.

Kvällens spel blir alltså Manchester United -1 asian handicap till fina 2,08 gånger pengarna hos Betsafe. Vinner man endast med ett mål får vi tillbaka pengarna.

Speltips:

Speltips: Manchester United -1 (asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, tisdag 29 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: