12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Newcastle – Fulham 19/12: Poängläge

Fulham behöver alla poäng man kan få och bör ha en reell chans att ta poäng borta mot Newcastle United i Premier League denna lördag.

Inte förrän sent på kvällen är det dags att runda av lördagens matcher i Premier League och då väntar bottenmötet mellan Newcastle United och Fulham.

Newcastle United har haft en minst sagt spretig inledning på säsongen, och i perioder ser man ut att vara ett lag för den övre halvan. Men man har svårt att hitta en jämn och hög nivå. Som senast föll man igenom med hela 5-2 borta mot Leeds United. En ordentlig missräkning.

Innan den matchen stod laget på två raka vinster och känslan är att formen fortfarande är god. Rimligen är man favoriter här, men med skadeläget som råder kommer man att få dfet tufft.

Fulham var inledningsvis ett lag som kändes helt ofärdigt för Premier League, men ett par viktiga inlåningar har gjort truppen starkare, och det ser ut som att man har acklimatiserat sig helt okej för den här nivån.

Nu på slutet har man hittat en förmåga att inte förlora sina matcher – och man tog bland annat en poäng mot Liverpool för två omgångar sedan. Det tyder på någonting.

3,30 gånger pengarna

Allan Saint-Maximin, Javier Manquillo, Fabian Schär och Jamaal Lascelles är alla borta från spel matchtruppen i den här matchen. Men Newcastle United saknar såklart också Paul Dummett och Martin Dubravka, två spelare som inte har kunnat spela någonting under inledningen på säsongen.

På det hela taget är det här ganska tunga tapp, även om flertalet av spelarna varit borta länge, och varit spelare som man nu har lärt sig att klara sig utan. Men efter en lite sämre trend på slutet kan vi nog räkna med att hemmalaget velat ha energin av lite nytillskott i truppen trots allt.

Fulham har tidigare haft liknande problem, men det ser faktiskt allt bättre ut vad gäller skadorna i bottenlaget. Terence Kongolo är den enda spelaren som helt säkert är borta, medan Kenny Teta är osäker till spel.

X (oavgjort) spelas till 3,30 gånger smeten hos CampoBet. Min känsla är tydlig för att det här ska bli en ganska tät historia och då ligger oavgjort nära till hands.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,30
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 19 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: