Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Newcastle – Tottenham 15/7: Inte skarpt nu

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham Hotspur blandar och ger, men tar gärna tre poäng mot Newcastle United i onsdagens möte i Premier League den 15 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det återstår tre omgångar att spela av Premier League och då ska allt komma att avgöras. Tottenham Hotspur har en liten chans att nå Europa, men måste ta sig förbi Sheffield United (två poäng upp) och Wolverhampton (tre poäng upp) innan säsongen är över.

Tottenham Hotspur tog en minst sagt tung vinst i det senaste derbyt mot Arsenal, och har därför lite positiv vind i sin segel igen efter en trend som varit allt annat än positiv innan. Visst, man vann mot Everton, men onödiga poängtapp mot Sheffield United och AFC Bournemouth gör att läget är ansträngt just nu.

Efter att Newcastle United säkrade sitt nya kontrakt har man inte varit att känna igen, och med två raka stora förluster på bortaplan är självförtroendet kanske inte på topp. Men hur ska man förvänta sig att spelarna ska orka motivera sig här nu?

Newcastle United vann faktiskt det första mötet mellan lagen, och frågan är om det går att göra igen? Känslan är att det blir tufft med rådande förutsättningar.

En viktig vinst

Tottenham Hotspur har inte den allra bästa truppen och om det är någon som gärna pratar om det är det José Mourinho. Nu saknar han Juan Foyth med skada, och därtill är mittfältaren Eric Dier inte tillgänglig då han har dragit på sig en avstängning. Den är lite längre, och sträcker sig över två matcher till. Dele Alli och Tanguy Ndombele kan också stå över matchen med känningar.

Newcastle United har väsentligt fler skador och det är väl egentligen bara Florian Lejeune av de tidigare skadade spelarna som ser ut att vara tillbaka snart. Andy Carroll, Jamaal Lascelles, Isaac Hayden, Sean Longstaff och Ciaran Clark är spelare som vi inte kommer få se mer den här säsongen vad det verkar.

Newcastle United har varit allt starkare på hemmaplan och har faktiskt sex raka matcher på hemmaplan utan förlust, och nu är man dessutom klara för nästa säsong av Premier League. Det gör att laget inte har jättemycket att spela för.

Under 2,5 mål spelas till 2,01 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – hundra kronor i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,01
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 15 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: