12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips Newcastle – West Ham 5/7: Desperation i botten

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham riskerar att tappa sitt kontrakt i Premier League och behöver tre poäng borta mot Newcastle den 5 juli 2020 för att få andrum.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är desperata tider runt om hos många klubbar i det engelska seriesystemet, och när det nu återstår sex omgångar att spela av den engelska ligasäsongen i Premier League kan man förstå att många blir nervösa. Det är i alla fall ett utsatt läge som många klubbar sitter i.

I toppen har Liverpool redan kammat hem vinsten, och Manchester City kan med ro konstatera att man kommer att sluta tvåa. Däremot är det fullt blås i striden om Champions League-platserna och sedan ett par Europaplatser där strax bakom.

Men i ärlighetens namn är det väl ändå bottenstriden som verkligen lockar som utomstående?

Med sex matcher kvar att spela finns det i praktiken sex lag som kan ramla ur, men det skulle också kunna vara ytterligare en handfull lag som blir indragna. Men med 18 poäng kvar att dela ut per lag kommer det att kunna ske vissa förändringar. För West Ham är säsongen alltså inte över. Det är bara tre poäng ner till nedflyttningsplatsen.

Målform i båda lagen

Med en lite mer utvidgad räkning skulle man kunna säga att Newcastle också är indragna i den där bottenstriden, men då det är hela 15 poäng ner till nedflyttningsplatsen för deras del ska det här inte kunna gå att tappa. Det vore tidernas skräll om så blev fallet. Dessutom är man över de där 40 poängen som man brukar säga ska räcka för nytt kontrakt i Premier League.

Däremot är det för West Ham desperation som gäller, och efter vinsten i derbyt mot Chelsea senast har man helt plötsligt lite positiv energi i laget. Den gjorde också att man skaffade sig just en tre poäng stor buffert.

Tänk på att West Ham i övrigt sett skakiga ut efter omstarten, och att man släpper in för många mål.

Newcastle däremot ser starkare ut, och man vann hela 4-1 borta mot AFC Bournemouth senast. Det är också ett lag som hör till i botten. Men det tyder på att Newcastle ändå har någonting bra på gång i sin offensiv.

Över 2,5 mål spelas till 2,09 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,09
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:15, söndag 5 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: