13 mars 2019 norwich hull speltips championship

Speltips Norwich – Burnley 18/7: Ingen motivation

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Norwich City har redan åkt ur Premier League den här säsongen och har därför inget att spela för inför Burnley hemma den 18 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den speciella engelska ligasäsongen har ställt helt andra krav på lagen – och det är uppenbart att ett par av lagen inte kunnat mästra med att anpassa sig utifrån de nya förutsättningarna. Norwich City är förmodligen ett av de mer tydliga exemplen på att det inte varit enkelt.

Inför omstarten av Premier League hade man faktiskt en reell chans att få med sig ett nytt kontrakt från den här säsongen, men resultaten efter att fotbollen körde igång har varit undermåliga. Norwich City har underpresterat både spel- och resultatmässigt. Det har gjort att loppet känts kört länge.

För någon omgång sedan var det också matematiskt omöjligt för Norwich City att rädda sitt eget skinn – och nu spelar man matcher helt utan motivation och helt utan någonting att spela för. Det säger sig själv att det inte är särskilt enkelt.

Det man däremot ska ha med sig är att Norwich City gjort det ganska bra mot just Burnley under säsongen – och att man åtminstone slog ut laget i den fjärde rundan av FA-cupen. Det ger en liten boost inför det här mötet. Med det sagt föll Norwich City med 2-0 borta mot Burnley i höstas.

En avslagen historia

Burnley har å sin sida haft en ganska bra period efter att man körde igång säsongen igen efter det långa uppehållet – och står faktiskt obesegrade sedan ett par veckor tillbaka.

Efter omstarten har laget bara en förlust och det var i matchen mot Manchester City, alltså den allra första matchen efter att matchandet drog igång igen. Det var i för sig en svidande 5-0-smäll, men sedan dess har man radat upp bra resultat.

Ser vi till tabellen har man ingenting att spela för och det här kommer sluta med en säsong där man hamnar strax över den övre halvan. Om det nu är ett uttryck som går att begripa. Det innebär hur som helst att Burnley kan vara nöjda med sin prestation.

Burnley draw no bet spelas till 1,58 gånger krämen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – Få 100 kronor utan insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Burnley draw no bet
Odds: 1,58
Bolag: Hajper
Spelstopp: 18:30, lördag 18 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: