1 mars 2020 Everton Manchester United Speltips

Speltips Norwich – Everton 24/6: Formskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Everton såg ganska starka ut i premiären mot Liverpool, medan Norwich klappade igenom fullkomligt. Nu rekar vi med odds inför den 24 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en spännande omstart av den engelska ligafotbollen, och helt enkelt är det inte att utläsa precis vad man kan förvänta sig av lagen just nu.

Men en sak är säker och det är att vi inte får fastna i att övertolka resultaten under inledningen på säsongen – eller läget i tabellen fram till det prekära läge som vi befinner oss nu. Det spelar alltså mindre roll.

Här kommer tusentals andra faktorer in i beräkningarna, och formen på lagen just nu är det mer relevanta. Här kan vi se en klar skillnad mellan dessa båda lag som nu gör upp om tre poäng.

Norwich öppnade upp säsongen igen med att förlora klara 0-3 mot Southampton, samtidigt som Everton stod pall mot serieledande Liverpool och tog en pinne i derbyt. Det var en stark insats och ett bevis på att man är okej formmässigt med i säsongsuppstarten nu.

Ett rakt 1×2-spel

Det är inte enkelt för lag i det här skedet av säsongen med skador, avbräck och andra spelare som inte kan spela. Det kommer förmodligen att bli en hel del sånt med det oerhört täta spelschemat – ett spelschema som måste till för att man ska kunna färdigställa hela den här säsongen.

I hemmalaget saknas Sam Byram, Grant Hanley och Christoph Zimmermann. Det är ändå spelare som hade kunnat vara aktuella för startelvan. Marco Stiepermann är dessutom högst osäker efter att ha smittats med corona, men han ska vara tillbaka i träning igen. Väl där är han såklart redo för att spela match.

Everton har namnkunnigare spelare borta och inte minst Theo Walcott är en spelare som kan saknas. Men Yerry Mina är också osäker, och där är täckningen inte den bästa. Jean-Phillipe Gbamin och Cenko Tosun spelar inte på ett tag, men Fabian Delph och Djibril Sidbé har förhoppningar om att snart kunna matchas.

Här har båda lagen problem att få ihop sina bästa startelvor alltså, men det är utan tvekan bortalaget som måste gälla som favoriter. Detta trots att man föll med 0-2 hemma mot Norwich i höstas.

Everton vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton vinner
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 24/6
TV: 
Stream: