Speltips Manchester United West Ham 22/7 2020

Speltips Norwich – Manchester United 27/6: FA-cupen

Kvartsfinal i FA-cupen är förstås hedervärt och kan framkalla mersmak, men för både Norwich City och Manchester United är avslutningen på Premier League hårt prioriterad. Lördagens match toppar vi med ett speltips.

  Rygga vårt speltips hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hur stor vikt läggs vid FA-cupen?

När Manchester City knappt har råd med ett enda tapp under PL-slutspurten, om de ska ta en topp fyra- och Champions League-biljett, blir FA-cupen snarare en sidosak och inte minst så när spelschemat är så pass tajt.

Likadan, kanske ännu tydligare, är situationen för Norwich City, som i egenskap av tabelljumbo och med en bit upp till säker mark måste leverera serieresultat på löpande band.

Så, hur het blir den här cupmatchen? Visst, rotation är att vänta – men en kvartsfinal är alltid en kvartsfinal och det kan komma att spännande detta. Över 90 minuter kan mycket hända, varför Manchester United knappast ska ta semifinalplatsen för given redan på förhand.

Norwich hoppades komma tillbaka med kraft när efter det tre månaders långa uppehållet, men utan lycka och med två raka förluster. Båda dessutom på hemmaplan, mot Southampton samt Everton.

Detta medan Manchester United rider vidare på formen; fick oavgjort, 1-1, borta mot Tottenham Hotspur och värjde senast med enkelhet undan ett ofta svårspelat Sheffield United med 3-0 på Old Trafford. Lite olika känslor lagen kommer till spel med, alltså.

Manchester United vilar storstjärnor

Det täta spelschemat är tufft och kommer ta ut mer av sin rätt med tiden. Därför kan det vara vanskligt att ställa ut den bästa möjliga startelvan i en match som denna – och framförallt från Manchester United väntas storstjärnor vilas. Anthony Martial och Marcus Rashford är två. Bakom dem saknas målgaranter.

Norwich har lämnat två raka matcher mållösa och ser inte alls heta ut. Finske anfallsspjutet Teemo Pukki har förlorat formen och då finns det inte mycket bakom.

Men mot ett United som roterar friskt, då ska de väl inte åka på alltför stora smällar?

Summa summarum: det luktar målsnålt! Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till 1,86 x såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 27/6
TV: 
Stream: