13 juli 2020 Manchester United Southampton

Speltips Norwich – Southampton 19/6: 3,30-oddsare

Norwich City måste bli desperata när de har tio matcher att rädda Premier League-kontraktet på. Nästa uppgift? Southampton hemma på Carrow Road, varifrån vårt speltips betalar mer än trippla insatsen.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Desperat situation för Norwich

Livet som nykomlingar och betydligt mindre ekonomiska muskler än merparten av seriekonkurrenterna är inte enkelt, det har vi fått se i Norwich City. På 29 matcher är det dystra facit 21 pinnar, 5-6-18 i resultatraden, och då blir man helt enkelt inte bättre placerade än på jumboplatsen.

Tid att rätta till saker finns dock och det när de ”bara” har sex poäng upp till både kvalplats och säker mark. Flera konkurrenter simmar runt i samma skikt, inom en tät radie, och man ska således inte måla fan på väggen ännu.

Tiden strax före uppehållet lovade också positivt inför framtiden. Absolut senast med en knapp 0-1-förlust i samband med att Sheffield United besöktes, men innan dess hade Tottenham Hotspur skickats ut ur FA-cupen och man besegrat Leicester City med 1-0 i seriespelet.

Southampton är en smått dyster historia även de, hur de år efter år tappat i slagkraft samt mark. De må vara en bit nere på den undre tabellhalvan, men ännu mer en bra bit ner till bottentrion. Spelåret har inte varit mycket att hurra över, fast såvida kontraktet kan säkras är det bara att starta om på ny kula.

Galna hemmaodds – de måste synas

3,30-3,65-2,25 stod 1X2-marknaden i när det här speltipset var skrivet samt publicerat, torsdag lunchtid, och det är en felvärdering modellen värre från spelbolagen och deras oddssättare. Det menar åtminstone vi.

Till rådande siffror menar vi därför att det vore allt annat än tjänstefel från oss att inte rekommendera hemmaspelen, vilka kan synas i flera olika former.

Norwich visade klass före uppehållet, en imponerande arbetskapacitet samt moral, och vi tror inte att det kommer vara poff-väck nu, tre månader passerade till trots. De vet om hur desperat situationen är, behöver framförallt i matcher som denna maximera utfallen och vinna.

Detta medan Southampton ofta visat upp motsatsen, att de kan falla samman enkelt, och innan uppehållet åkte de på dubbla förluster i matcher de på förhand setts med goda chanser i – mot West Ham och Newcastle United. Totalt är fem av deras sex senaste matcher torskade. Har också Moussa Djenepo avstängd här.

Vi räknar inte bort Norwich, varken här eller i kampen om nytt kontrakt. Tar en trea? Till oddset 3,30 är det en no-brainer.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norwich City vinner, rak etta
Odds: 3,30
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, fredag 19/6
TV: 
Stream: