13 mars 2019 norwich hull speltips championship

Speltips Norwich – West Ham 11/7: Är det sista chansen?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham United är inte det mest formstarka laget, och kanske kan det gynna hemmalaget Norwich inför lördagen den 11 juli 2020 i Premier League.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minsann inga dåliga förväntningar som ligger till grund inför matchen mot Norwich och West Ham United i engelska Premier League den här lördagen, med tanke på vad som faktiskt står på spel på förhand.

Norwich har det tufft i botten av tabellen och har på sina 34 spelade matcher alltså bara vunnit fem matcher. det är ett ganska svagt facit måste man säga, och med fyra matcher kvar att spela har man hela tio poäng upp till säker mark. Det behövs inte någon examen i matematik för att räkna ut att chansen fortfarande lever, men fotbollsförståelsen behöver heller inte vara stor för att inse att det ska mycket till för att vända det här.

Men om det ska finnas någon som helst chans måste man verkligen vinna den här matchen, och på hemmaplan är det inte det minsta lilla omöjlighet att klara det.

Men West Ham United är faktiskt det lag som man kan ta igen poäng på. Tio poäng upp, strax över strecket, hittar vi det klassiska laget från London och skulle man förlora här är det minsann kämpigt hela vägen in i mål den här säsongen.

Fäller formen avgörandet?

Norwich har haft en mycket tung omstart på sin fotboll efter det här långe uppehållet och har förlorat sex raka matcher. Det är minsann inget vidare facit att luta sig mot, och den enda insatsen värd namnet kom mot Manchester United i kvartsfinalen i FA-cupen. Den klart minst viktiga matchen sett till tabellpositionen.

West Ham United har ett par skalper och vann bland annat mot Chelsea med 3-2 i ett derby som heter duga, men i övrigt går det lite upp och ner för deras del.

Det gör att vi inte vet var vi ska luta inför den här matchen, som kan bli väldigt tät hela vägen in i mål. Det är den absoluta känslan på förhand.

Båda lagen göra mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – få 100 kronor i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:30, lördag 11 juli 2020
TV: 
Stream: