Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips Sheffield United – Chelsea 11/7: Galna odds!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dippen verkar ha blivit kortvarig för Sheffield United, som på allvar visat att de är tillbaka på rätt spår och således att räkna med. De borde utan tvekan kunna rucka om Chelsea hemma på Bramall Lane, är vår profetia.

  Rygga vårt speltips hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

0-0 mot Aston Villa. 0-3-förluster mot Newcastle United samt Manchester United. Utskickade ur FA-cupen av Arsenal. Det verkade som om uppehållet var det som skulle stoppa Sheffield United i deras jakt på Europa – men icke! Chansen lever ännu!

Detta efter att ha brutit mardrömssviten med att på ett övertygande sätt värja undan Tottenham Hotspur, sedermera spela oavgjort borta mot ett svårspelat Burnley och nu senast via ett sista minuten-mål få fira in tre pinnar mot Wolves.

Så, ja – Sheffield United är tillbaka! Och drömmen om Europa lever ännu. Vilken praktskräll det vore om de faktiskt fick en Europa League-plats.

Nästa uppgift blir dock en tuff en, Chelsea hemma på Bramall Lane. Ett Chelsea som klivit upp på tredjeplats, ska säkra Champions League-biljetten och som har vunnit sju av deras åtta senaste matcher. Senast med 3-2 borta i derbyt mot Crystal Palace och det följde upp en 3-0-kross av Watford.

Frank Lampard och hans Chelsea har bara sett bättre och bättre ut med tiden. Flera spelare som levererar poäng, ett frejdigt och påhittigt spel. En viktig pusselbit inför avslutningen var att Tammy Abraham efter en tids måltorka fick smälla dit en boll senast. Gubben i lådan nu, kanske?

Hemmalaget saknar Luke Freeman, John Fleck samt Leon Clarke inför matchen. David McGoldrick och Oliver McBurnie är osäkra för spel. Chelsea har i deras tur framförallt N’Golo Kanté out, liksom Fikayo Tomori och osäkerhet runt Mateo Kovacic. Inte på sin plats att riskera några spelare, tror vi.


Galna odds

Det är klart att Chelsea räknas som favoriter här – formen är fantastisk och de har vinster över motståndare som Leicester City samt Manchester City färskt i minnet. Varit, i alla fall nära på, briljanta i merparten av matcherna.

Men Sheffield United på Bramall Lane har visats vara en brutalt tuff uppgift för flera av Premier League-lagen – och nu har uppstickaren tillika nykomlingen på allvar hittat tillbaka till deras gamla jag.

Vi kan låta siffrorna tala sitt klara språk:
Sheffield United – Tottenham: 3-1
Burnley – Sheffield United: 1-1
Sheffield United – Wolverhampton: 1-0

Precis som innan dippen – svårspelade, jobbiga och tuffa ute på planen. Kan knipa en pinne av Chelsea? Absolut! Det här blir tätt, förutspår vi.

Därför spelas Sheffield United med +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skulle torska med uddamålet – till 1,83 gånger smeten hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – få upp till 1 000 kronor i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 11/7 2020
TV: 
Stream: