26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Sheffield United – Manchester United 17/12: Tufft läge

Manchester United går för sin tionde raka bortavinst i Premier League, men kan få det tufft mot Sheffield United den 17 december 2020.

Redan på förhand kan man räkna ut vad det blir för matchbild i torsdagens möte mellan jumbon Sheffield United och den haltande storklubben Manchester United.

Det är givna förutsättningar som råder på förhand, med ett hemmalaget som desperat behöver poäng i sina matcher, och ett bortalag som inte har råd att tappa fler vinster, och som måste vinna mot ett lag som Sheffield United i det här läget.

Sheffield United står nämligen på en inspelad poäng på 12 matcher och ser ut att vara alldeles för dåliga för att spela i den här serien, även om man stretat emot på ett helt okej sätt på senare tid. Det är inte ett lag som har lagt sig ner och dött, men som har svårt att få igång sitt eget spel.

Fem gjorde mål på tolv omgångar för Sheffield United – det säger egentligen allting. Det är inte ett lag som bidrar till målrika matcher direkt.

Manchester United får inte igång sitt vägvinnande spel och är läskigt beroende av Bruno Fernandes, men även Edinson Cavani. Därför tror jag inte att vi får se en explosiv match här. Det är ju match hemma mot Leeds United så sent som på söndag. Då kan det nog smälla mer.

Underspelet

Jack O’Connell har varit en av få ganska bra spelare, om än ojämn för Sheffield United, men han finns inte med i den här matchen heller. Oliver McBrunie, enligt statistikverktygen den bästa spelaren sett till totalbetyg i hela truppen (av de mer aktiva spelarna), står också han som ett osäkert kort.

Efter att tidigare ha haft mer påtagliga problem med skador ser det nu mer lovande ut för Manchester United också. Inför torsdagens möte är det bara Edinson Cavani som står som osäker. Det är en spelare man kommer att sakna, men som bör kunna klara sig utan.

Det här är en match där bortalaget bara ska ta tre poäng, och där hemmalaget rimligen är enorm underdog. Men det är inte mycket med den här säsongen som är logiskt och är det någonting man har lärt sig är det att inte lita på Manchester United överhuvudtaget.

Men på bortaplan har Ole Gunnar Solskjaers lag nu nio raka vinster i ligaspelet och det är en trend man gärna gör till tvåsiffrig.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,79 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 17 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: