Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips Sheffield United – Tottenham 2/7: Rakt vinnarspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Dubbla insatsen, det räcker väl? Tottenham Hotspur gäller som klar favorit när de tar picket och packet till Bramall Lane för att ställas mot ett Sheffield United som ser allt tunnare ut och som tappat all form av framfart. Här hittar ni odds, matchanalys och speltips.

  Rygga vårt spel hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Sheffield Uniteds framfart som borta

Var uppehållet det värsta som kunde hända Sheffield United ur ett sportsligt perspektiv? Av mycket
att döma – ja.

Nu kan man helt glömma bort en möjlig Champions League-plats och Europa ser även det ut att bli svårt att fixa. Detta efter en pinne på tre PL-matcher efter omstarten, dessutom med noll mål framåt och 0-6 i total målskillnad. Därutöver trillades FA-cupen ur efter 1-2 hemma mot ett iskallt Arsenal i slutet av förra veckan.

Mer eller mindre alla har väntat på reaktionen för Sheffield United under spelåret och den kom senare än väntat. Nu blir det tufft och allt talar för att de kommer fastna i mittenskiktet av serien.

John Lundstram skadades för Sheffield United i FA-cupmötet senast och rapporteras vara indisponibel här. Annars står Jack O’Connell som tveksam. En situation de ska kunna hantera väl. Det är kanske istället så att den relativt tunna truppen kan täras hårt av det tajta matchande som råder just nu.

Bara pinnen ovanför hittas Tottenham Hotspur, dock med en trend som pekar åt det positiva. Först med 1-1 mot Manchester United och senast med West Ham United undanstädade med 2-0 på hemmaplan i London. Måste ha varit oerhört skönt att ha brutit trenden och vunnit en match. Nu kan de blicka framåt, alltså uppåt.

Enda, mindre betydande, avbräcken kvar för Spurs är på Japhet Tanganga, Troy Parrott samt Juan Foyth.


Ett stärkt Tottenham

José Mourinho och hans Spurs andas äntligen lite frisk luft och de två matcherna efter omstarten bådar gott inför de avslutande bataljerna. Särskilt extremt viktigt att hitta tillbaka på vinnarspåret; 2-0-undanröjningen av West Ham. Nära var det dessutom en trea i kryssmötet mot Manchester United.

Värre är det för Sheffield United, som har 0-1-3 efter uppehållet. Formen är totalt förlorad, de har varit extremt uddlösa i det offensiva och lika svajiga bakåt.

Vad som också kan ställa till det är spelschemat, då det blivit fyra matcher på strax över två veckor mot Tottenhams två. Detta dessutom när spelartruppen är förhållandevis tunn och man omedelbart förlorar i slagkraft när det roteras.

De små skillnaderna i tabellen till trots, nu tror vi att saker och ting satt sig och då ska Tottenham vara bättre. Även på bortaplan.

Coolbet ger 2,05 gånger såsen för det raka vinnarspelet, tvåan.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – hämta 100 kronor i sportbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner, rak tvåa
Odds: 2,05
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 2/7
TV: 
Stream: