Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Sheffield United – Wolverhampton 14/9: Målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Premier League är tillbaka på måndagen, och mötet mellan Sheffield United och Wolverhampton sticker ut den 14 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är vi åter redo för lite engelsk toppfotboll, och på måndagen spelas ytterligare två matcher i premiäromgången. Men det ska sägas att två matcher blivit framflyttade, och därför blir inte premiäromgången helt färdigspelad ens efter måndagen.

U rett spelperspektiv finns det intressanta tankar inför måndagens matcher, och det gäller inte minst mötet mellan Sheffield United och Wolverhampton.

Sheffield United kommer till säsongen med förväntningar på sig, och kan inte riktigt slå ur underläge på samma sätt som förra säsongen. Det var en position som bevisligen passade laget bra. Nu ska man försöka cementera sig som ett lag i Premier League. Det är alltid en utmaning.

Wolverhampton ska enligt vissa nu gå inför en lite sorgligare framtid, och det känns kanske som att luften är på väg att gå ur satsningen. Men i samma andetag ska nämnas att laget i sina bästa stunder kan slå precis alla – och får man en bra plankträff och en flygande start kan man slåss om Europaplatser i år också. Det råder det ingen tvekan om.

Odds i Premier League

Sheffield United var ett av säsongens stora utropstecken förra året och hade då en stark trupp med spelare som hade spelat ihop under flera säsonger. Nu har man förstärkt laget något, men har kvar samma tunga stomme som under förra året. Det kommer vara avgörande för att man ska kunna överträffa säsongen.

Vad man har gjort är att plockat in ytterligare lite bredd och detta på en rad olika positioner. Max Lowe, Jayden Bogle, Ethan Ampadu och Oliver Burke har alla skrivit på för klubben under sommaren. Inför just det här mötet kommer man till spel med i stort sett bästa lag, även om det finns lite osäkerhet kring fyra spelare. Dessa är David McGoldrick, Sander Berge, lys Mousset och Simon Moore.

I bortalaget Wolverhampton är det Jonny som garanterat inte finns med, och dessutom har man tappat ett par tunga spelare under sommaren. Matt Doherty som gick till Tottenham lär saknas. Adama Traoré kan behöva vila i premiären. Det är alltid ett tapp.

Båda lagen göra mål kan spelas till överraskande höga 2,20 gånger såsen hos flera spelbolag, däribland Casumo. Det blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,20
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, måndag 14 september 2020
TV: 
Stream: