Speltips Sheffield United Wolverhampton 8 juli 2020

Speltips Sheffield United – Wolverhampton 8/7: Tung match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det snackas Europaplatser i både Sheffield United och Wolverhampton Wanderers, men med den ena parten i bättre form samt med mer spets blir valet av sida förhållandevis enkelt. Spelbloggare levererar speltipset!

  Rygga vårt speltips hos bethard!

Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Striden om Europaplatserna

Till följd av Manchester Citys avstängning från Champions League-spel kommer även Premier League-femman med största sannolikhet få spela på den största fotbollsscenen i världen. Detta är därmed en dröm som kan slå in för Wolverhampton.

Ja, till och med med rätt stor sannolikhet – dock kommer det kräva att man avslutar med stil. Sexa är man placerade som nu, med en trea upp till Manchester United ovanför. Dessutom en radda av mål att hämta in. Fem matcher återstår! Därefter väntar fortsättningen i Europa League-slutspelet. Mycket att se fram emot för Wolves, alltså!

Sheffield United var längre – och räknas kanske fortfarande som – säsongens stora utropstecken. Från uträknade nykomlingar, till kandidater för Europa, vilket de alltjämt är. Då hör det till att de avslutar med stil.

Efter tre raka förluster, två i Premier League och en i FA-cupen, har Sheffield United fått mer att glädjas över. 3-1-vinsten över Tottenham Hotspur imponerade stort, för att senast ha fått acceptabla 1-1 i samband med att Burnley besöktes på Turf Moor. Det var dock med nöd och näppe. Tyckte inte att de kom upp helt i nivå där och då.


Tunga och svårspelade lag

Gemensamt har både Sheffield United och Wolverhampton att de är svårspelade och tunga i spelet. Ganska lika på det sättet, men där vi värderar de senares spets och kvalitet i helhet som nivån över.

United har presterat på höjden av deras kapacitet – och vi ser tendenser till att dippen kommit.

Att då ställas mot ett finfint Wolverhampton, som haft mer vila till matchen och spelat färre matcher sedan omstarten, blir tufft.

Addera på detta fyra skador i Sheffield United – John Lundstram, Luke Freeman, John Fleck och Leon Clarke – medan Wolves har hela truppen till befogande.

Wolverhampton är alltid stabila i deras prestationer och om vi ser till 0-2-förlusten senast mot Arsenal var det en match som hade kunnat sluta hur som helst. Prestationen behöver de således inte gräma sig över – och med tanke på att de hade tre raka vunna, samt hållna nollor, dessförinnan ska väl formen knappast vara i fara?

-0,25 mål (asian handicap) på Wolverhampton tar vi till 1,82 x insatsen hos Bethard. Gäller då är att spelet sitter vid bortavinst och att halva insatsen återfås vid oavgjort.
Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kronor i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton Wanderers -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 8/7
TV: 
Stream: