Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips Southampton – Manchester City 5/7: Ny slakt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester City har ingenting att spela för, men vill hålla ångan uppe under hela sommaren för att inte tappa form. Nu möter man Southampton den 5 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var en ordentlig käftsmäll när Liverpool med så pass många omgångar kvar kunde säkra sin ligatitel och gå in i resten av säsongen som klara mästare. Det lär ha känts väldigt jobbigt för Manchester City, där spelarna fick applådera in sina motståndare i torsdagens möte.

Desto skönare var det nog för Manchester City att smälla till Liverpool med hela 4-0 på hemmaplan, och visa att man faktiskt är ett lag som kan mäta sig med Jürgen Klopps lag. Det går också att argumentera för att höjden är bättre i Manchester City. Men ärligt talat ger vi oss inte in i den diskussionen mer än så.

I augusti månad är det dags för Manchester City och övriga lag att återgå till spelet i Champions League, och för att det ska bli en lyckad historia behöver man nu hålla ångan uppe hela sommaren. Det är ungefär det som Manchester City försöker göra nu.

Därtill har man en semifinal att spela i FA-cupen senare den här månaden, och det i sig är en titelchans som Manchester City inte kommer att vilja bomma med tanke på hur säsongen har artat sig i ligaspelet.

Därför litar vi på att det Manchester Citys om tar an matcherna som nu ska avsluta säsongen är påkopplat, och verkligen försöker gå för vinsterna. Någonting annat vore överraskande.

Manchester City är för bra

Manchester City har redan, i princip, säkrat sin plats i Champions League nästa säsong och har därför inte jättemycket att spela för i ligan. Men det gäller alltså att hålla ångan uppe och då kommer man att vilja vinna sina matcher i Premier League också.

Southampton som nu väntar har två vinster och en förlust sedan omstarten, med 3-1 mot Watford och 3-0 mot Norwich som ganska imponerande resultat.

Det har gjort att laget nu har andrum ner till nedflyttningsplatserna, som är 13 poäng med sex omgångar kvar att spela. Det ska otroligt mycket till för att man ska bli indragna i den konkreta, mer blodtörstande bottenstriden alltså.

Det gör också att hemmalaget inte har fullt med samma energi i den här matchen, som dessutom är säsongens kanske svåraste.

Manchester City -1,5 spelas till 2,00 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,5
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, söndag 5 juli 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: