Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Tottenham – Everton 6/7: Dagens bästa spel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är utan tvekan på sin plats att ta ställning för formstarka Everton i samband med att de besöker Tottenham Hotspur i London. Från måndagskvällens enda Premier League-match, har vi också hittat dagens bästa spel.

  Rygga vårt speltips hos hajper!

Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Fiaskona drabbar samman

Tian mot elvan i tabellen, om än båda med matchen mindre spelad än konkurrenterna runtom. Det är ett fiasko för såväl Tottenham som Everton. Givetvis ännu mer för de förstnämnda, som alltid förväntas vara uppe och nosa på Champions League-platserna.

Nu är det bästa möjliga utfallet från säsongen att det istället blir en Europa League-plats, men även dit är det uppförsbacke. Det vore åtminstone plåster på såren för två klubbar som alltid har som ambition att spela i Europa och om de största titlarna.

För Everton har reaktionen i alla fall varit bra från uppehållet – och därefter har de först spelat oavgjort mot Liverpool, med mersmak, och därefter vunnit över Norwich City samt Leicester City med uddamålen. Där finns absolut någonting att bygga vidare på, för att det finns kapacitet i detta Everton vet vi alla om.

Ja, Tottenham? José Mourinho har allt annat än stärkt sina aktier som tränare för klubben och kritiken öser även mot spelarna. Med all rätta! Förhoppningen var att utsikterna skulle ljusna efter de två första matcherna från omstarten; 1-1 mot Manchester United och 2-0-vinsten över West Ham. Tillbaka på ruta ett vart det dock när man förra veckan besökte Sheffield United och förlorade med 1-3.

Om vi ser till truppfronterna saknar Spurs Japhet Tanganga, Juan Foyth och har Troy Parrott osäker till spel. Mer välfylld frånvarolista har Everton med Jean-Philippe Gbamin, Cenk Tosun och Fabian Delph skadade. Osäkra står viktiga de viktiga pjäserna i Richarlison, Theo Walcott och Djibril Sidibé som.


Tottenham är orimligt stor favorit

Hur kan det här favoritskapet för Tottenham Hotspur motiveras? Den raka ettan är alltså nere och snuddar på dubbla insatsen hos flera bookies och är bland de högst betalande upp i 2,10.

Låt oss understryka: det här är ett Tottenham som vunnit blott en av deras nio senaste matcher och av dessa förlorat fler än hälften. Senast med 1-3 i baken borta mot Sheffield United – en match man hade oerhört svårt att komma till deras rätta i. Tiderna är tuffa i norra London.

Undertecknad har blivit starkt imponerad av Everton efter uppehållet – och från kalenderårsskiftet har de ständigt tagit kliv framåt, så trenden är med andra ord helt olik från den i Tottenham.

Det visar hur som helst prov på stabilitet och så även när motståndarhoten är större, såsom i matcherna mot Liverpool (0-0) och Leicester (2-1). Laget känns sammansvetsat, spetsigt och har gott om självförtroende.

Så, visst ska oddsen vara jämnare på förhand? Här har spelbolagen och marknaden tappat fotfästet helt!

Vårt speltips inför matchen blir därför Everton +0,5 mål (asian handicap) till oddset 1,81 hos Hajper, som ni just nu får en helt ny bonus om 100 kronor – utan insättning.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper – Få 100 kronor i bonus, utan insättning!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Everton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, måndag 6/7
TV: 
Stream: