Speltips Tottenham West Ham 23 juni 2020

Speltips Tottenham – Leicester 19/7: Nytt toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham Hotspur och Leicester City försöker säkra sina platser till Europaspelet nästa år, och mötet den 19 juli 2020 blir viktigt.

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det återstår nu två fulla omgångar att spela av den engelska ligafotbollen, och det är minsann spänning som väntar hela vägen in i mål. Det är en handfull lag som har en realistisk chans att knipa antingen en plats till Champions League, Europa League eller kvalet till Europa League.

Det är väl knappast så att vi behöver beskriva hur pass viktigt det är att faktiskt knipa en sådan plats? Inte minst av ekonomiska skäl är det av yttersta vikt att säkra sin plats i internationella sammanhang. Det är också ett sätt att hålla sig attraktiva för potentiella spelare i framtiden.

Det gör att söndagens möte mellan Tottenham Hotspur och Leicester City sticker ut ordentligt, eftersom båda lagen är i stort behov av poäng.

Värst är laget för José Mourinho i Tottenham Hotspur, ett lag som har halkat efter lite mer än vad man hade önskat. Som läget är nu ligger man utanför platserna som säkrar Europaspel. Med två matcher kvar att spela får man nog räkna med att det krävs vinst i båda för att det ska gå att lösa.

Tottenham Hotspur har annars tagit ett par tunga vinster på slutet och har avverkat motstånd som Everton, Arsenal och Newcastle. Dessutom var man nära att vinna mot AFC Bournemouth, men fick nöja sig med 0-0 där. På det hela taget är formen dock väldigt god i laget just nu.

Vad har hänt med Leicester City?

Innan den engelska fotbollen gick på det märkliga, men nödvändiga, breaket mitt i säsongen såg det här ut att bli ett strålande år och en bra säsong för Brendan Rodgers. Laget gick starkt och kunde rent av hota Manchester City om andraplatsen.

Men resultatraden efter att fotbollen dragit igång igen har varit direkt undermålig, och laget har halkat långt efter. Det som såg ut att vara en säker plats till Champions League kan rent av sluta med att man hamnar helt utanför direktplatserna till Europa överhuvudtaget. Hur är det ens möjligt?

Det känns som att laget har tappat stora delar av inspirationen, och kanske är Leicester City laget som har förberett sig sämst inför omstarten? En vinst på sju matcher efter omstarten säger egentligen allting om hur läget står till just nu.

Tottenham Hotspur vinner spelas till 2,35 gånger krämen hos Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos Hajper – Få 100 kronor direkt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner
Odds: 2,35
Bolag: Hajper
Spelstopp: 17:00, söndag 19 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: