Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Tottenham – Manchester United 19/6: Starkt spel från klassikermötet

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ett äkta klassikermöte går av stapeln i London när Tottenham Hotspur och Manchester United ryker ihop under fredagskvällen – och vi väljer att bortse från den urusla formen ”Spurs” visade upp före uppehållet.

  Rygga vårt speltips hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superklassiker

Premier League är tillbaka på banan och det finns så oerhört mycket fotbollsgodis att se fram emot. Klassikern Tottenham – Manchester United är en av de största höjdpunkterna. Den utmärkta midsommarunderhållningen för oss svenska fotbollsfantaster.

Situationen som Tottenham hamnade i före uppehållet – och med de flera djupa formsvackor som stört dem under spelåret – innebär att de har ett betydande avstånd till åtråvärda topp fyra i serien, om än inte omöjligt att hämta in. Nu? En ytterst blek åttondeplats.

Addera på detta att årets CL-slutspel mer eller mindre redan åkts ur sedan 0-3-förlusten borta mot RB Leipzig samt att äventyren tagit slut i de två inhemska cuperna. Totalt hade de sex vinstfria innan uppehållet och José Mourinho sitter redan löst på sin tränarposition.

Det är inte med de bästa förutsättningarna som de kommer hit, till detta klassikermöte. Dele Alli är nämligen avstängd och Son Heung-Min ett osäkert kort. Utöver det saknas Japhet Tanganga samt Troy Parrott. Mindre betydande namn, förstås.

För Manchester United har situationen i truppen ordnats upp avsevärt, med Marcus Rashford samt Paul Pogba tillbaka i skick. Den senare ser dock ut att inleda på bänken och kan senare bli aktuell för inhopp.

Glöm matcherna innan uppehållet – ”Spurs” tar revansch

Tottenham var katastrofala före uppehållet. Manchester United i toppform med en 5-0-kross av LASK i Europa League senast och en derbyskalp, 2-0-vinst över Manchester City innan dess.

Men nu har tre månader passerat och man får tona ner de föregående prestationerna och istället de det ur ett helhetsperspektiv.

För hur man än vrider och vänder på det är det två förhållandevis jämnstarka lag som gör upp i London och det visar också tabellen på; enbart fyra pinnar som skiljer dem åt.

Det är förvisso klart att Manchester United trots allt känns hetare, sett till form och vad som har presterats på sistone, men med hemmaplansfördelen för Tottenham känns det som att vi hamnar i en femtio-femtio-situation, mer eller mindre.

Att då kunna få 1,80 x insatsen för Tottenham +0,25 mål (asian handicap) ser vi som mycket bra betalt. Då får vi halv vinst på spelet vid oavgjort, hel om ”Spurs” vinner och förlust på om Manchester United drar det längsta strået.

Den som vill kan för övrigt testa den raka ettan till trippla insatsen, men när vi förutspår en tajt historia blir plushandikappet ett mer lockande alternativ.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:05, fredag 19/6
TV: 
Stream: