Speltips Tottenham West Ham 23 juni 2020

Speltips Tottenham – West Ham 23/6: Ångestbetonat derby

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nu ska mardrömssviten sättas stopp för, Tottenham… Eller? Detta när West Ham United kommer på besök till Tottenham Hotspur Stadium i ett Londonderby som på förhand är präglat av ångest.

  Rygga vårt målspel hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ångestbetonat derby

Nära var det att Tottenham knep de tre pinnarna i Premier League-omstarten hemma mot Manchester United, men en sen kvitteringsbalja till 1-1 från motståndarna satte stopp för det och nu har klubben radat upp sju matcher utan att lyckas vinna.

Jakten på Champions League ser nu närmast hopplös ut, nio pinnhål upp till toppkvartetten och fyran Chelsea, och nu handlar det snarare om att överhuvudtaget ta sig ut på den europeiska scenen – och seriespelet är den enda möjliga vägen dit. Det här är, förstås, under all kritik för ett ”Spurs” med klart större ambitioner.

Ännu värre är läget för West Ham United, som balanserar mellan säker mark och nedflyttningsplats. De hittas på platsen ovanför bottentrion, har enbart tre plusmål mot AFC Bournemouth under strecket och står pinnen ovanför nästjumbon Aston Villa. Galet tätt i botten – klart mer spännande än vad det är i den absoluta toppen.

David Moyes – som tränar klubben en andra sejour – har inte fått det att lyfta för West Ham sedan han kom till klubben under vintern och om klubben skulle slussas ut ur finrummet, då är hans kontrakt i stor fara. Skotten har onekligen varit hetare på marknaden, än vad han är nu…

Här vänder det – tar en trea

Vi har inne på att uppehållet kunde ha varit till Tottenhams fördel och speltipsade ett plushandikapp, 0,25, på dem i samband med mötet mot Manchester United – ett speltips som därmed innebar att vi fick in en liten hacka.

1-1 slutade det alltså då, också bara minuter från en fullpottare, och det bådar gott inför den närmsta framtiden och den här matchen i synnerhet. Kommer de upp i en liknande nivå nu, då ska West Ham värjas undan av bara farten. Här sätter de stopp för mardrömssviten!

Desperation till trots – det borde vara så enkelt som att West Ham inte räcker till i afton. De har sällan räckt till när svårighetsgraden höjts och 0-2-förlusten hemma mot Wolverhampton Wanderers i samband med omstarten innebar att de nu har blott en vunnen på de 11 senaste matcherna. Åtta av dessa förlorade.

Ja, trots att ”Spurs” inte ser jätteheta ut ska deras möjligheter till att vinna vara stora. Till och med större än vad oddssättarna vill få det till.

Den raka ettan betalar 1,73 x insatsen hos Coolbet. Helt klart spelbart.
Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få din första insättning dubblerad!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner, rak etta
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, måndag 22/6
TV: 
Stream: