Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Watford – Leicester 20/6: Målspel från tidiga matchen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

13:30-matchen från lördagens Premier League bjuder Watford och Leicester City på från Vicarage Road – och utifrån den analys Spelbloggare.se gör inför matchen finns det fler faktorer som talar för en tillknäppt historia, snarare än målrik.

  Rygga vårt speltips inför matchen hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Omstart för klubbarna

Det är en tunn, tunn tråd som Watford balanserar på – över strecket, men med blott en plats och enbart målskillnad som håller dem ovanför nackflåsande AFC Bournemouth. Därtill finns Aston Villa där bakom och lurar även dem.

Varenda liten pinne som spelas in under seriens avslutande fas kan komma att betyda allt för klubben; huruvida det blir överlevnad eller ej. Det som måste ha varit frustrerande för supportrarna är att det finns uppenbara kvalitéer i truppen, klart större än hos merparten av bottenkonkurrenterna, utan att de får till det.

Nu, en chans att komma till rätta. Tar de den i omstartsmatchen?

Helt enkelt blir det inte, kan vi åtminstone slå fast. Leicester City är såväl ett solitt kollektiv som spetsigt med individuella kvalitéer. Det har räckt till en tredjeplats och ska väl också räcka till att säkra CL-spel även nästa år?

Som alltid är Jamie Vardy i extra stort fokus när Leicester är i farten – alltid en målskytt att lita på. Slitvarg vars defensiva bidragande också ska värderas högt. Den här PL-säsongen har det blivit 19 fullträffar på 26 spelade matcher och leder med det skytteligan.

Ingen målgaranti

Leicester City är inte som vilken toppklubb som helst – där det hårdare arbetande kollektivet är av större vikt än det individuella. Om man ska förenkla det hela rejält.

Defensivt står Leicester i alla fall starkt, med ett snitt om mindre än ett insläppt mål per match, och innan uppehållet var trenden målsnål. Saknades lite spets framåt, om man bortser från 4-0-krossen av Aston Villa absolut senast.

Med brist på matchtempo och risk för halvdålig tajming, samt ett Watford som ändå ska kunna göra livet jobbigt för Leicester, luktar det knappast målfest. Istället? Tätt och målsnålt!

Vi ser underspelet på 2,5-målslinan som favorit, rätt klar sådan, kontra överspelet och det plockas till 1,98 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,98
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 20/6
TV: 
Stream: