Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Watford – Manchester City 21/7: Tiodubbla insatsen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Motivationsskillnaden kan bädda för en storskräll när Watford tar emot Manchester City på Vicarage Road under onsdagskvällen – och från vår sida blir det ett speltips till nästan tiodubbla insatsen. Långsökt? Ja. Men spelvärt? Absolut!

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Under kvällen kan Watford säkra deras PL-kontrakt och vid händelse av vinst blir det så i praktiken alldeles oavsett medan det även på pappret blir dito om man tar fler poäng än Aston Villa i samband med deras match mot Arsenal ett par timmar senare.

Det finns med andra ord en möjlighet för storskaligt firande under kvällen och det är slutspurten som ser ut att ha räddat Watford, om man bortser från förlusten mot den dåvarande bottenkonkurrenten West Ham United senast. Dessförinnan värjdes både Newcastle United och Norwich City undan.

Hos Manchester City kunde känslan ha varit bättre, kan man enkelt slå fast. Detta efter att ha sumpat titelchansen i FA-cupsemifinalen mot Arsenal senast och att de sedan en bra tid tillbaka är utom räckhåll för titeln, vilken alltså Liverpool säkrat.

Det enda som kan rädda upp spelåret nu är en Champions League-succé, där Manchester City har fördelen inför returen mot Real Madrid i den första slutspelsfasen. 2-1 har de med sig från den spanska huvudstaden.

Gästerna kan komma att rotera i startelvan med hänsyn till den minimala betydelsen av matchen och klart är i alla fall att varken Sergio Agüero samt Claudio Bravo är skadelistade och därmed indisponibla. Watford saknar Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat, Isaac Success och Etienne Capoue.

Storskrällen lockar

När Manchester City har en bra dag på jobbet, rotation i startelvan eller ej, kör de över vilket motstånd som helst – men dalarna har varit desto djupare och utan större motivation är risken att de kan falla här. Nu kommer de dessutom från en brutal käftsmäll i cupen och tidigare under månaden föll de också med 0-1 borta mot Southampton.

Så, en möjlighet för Watford att säkra kontraktet i Premier League? Manchester City är, såklart, alltid en tuff uppgift – men tajmingen att ställas mot dem kunde knappast ha varit bättre.

Anmärk också att Watford vunnit deras två senaste hemmamatcher. Med fördel av att spela just hemma och med förmodat större motivation ser den raka ettan till strax under tiodubbla insatsen mycket spännande ut.

Marknadsledande odds hittar vi hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill  – Få upp till 100 kr freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner, rak etta
Odds: 9,50
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, tisdag 21/7
TV: 
Stream: