21 januari 2020 Aston Villa Watford Speltips

Speltips Watford – Norwich 7/7: Sista chansen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Norwich ser ut att tappa sin status som lag i Premier League, men drömmen om nytt kontrakt lever och kräver vinst mot Watford den 7 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är desperata tider som vi nu kliver in i när den engelska högstaligan Premier League så sakteliga ska summeras, spelas klart och lämnas till handlingarna. Det blir en säsong som många lag kommer att minnas – men vissa fler än andra.

Som det ser ut nu kommer Norwich och Watford dessvärre att kunna vara lag som minns den här säsongen av helt fel anledningar. Det är två lag som på olika sätt har underpresterat å det grövsta.

Norwich är just nu jumbo och har en form som pekar i helt fel riktning, med mål i bara en av sina nio senaste matcher på bortaplan. Det är ett lag som ofta bara lägger sig ner och förlorar, till synes helt utan karaktär. Det är faktiskt ingenting annat än svagt.

Med fem omgångar kvar att spela har man sju poäng upp till säker mark, och det laget som ligger där är Watford. Det är alltså ett försprång som plötsligt kan vara fyra poäng stort om Norwich vinner här. Då säger det sig själv att matchen är av yttersta vikt för båda lagen.

Vi rekar i Premier League

Watford har ett starkt lag, det är det ingen som ifrågasätter, men just nu har man haft problem med skador och saknar ett par riktigt tunga spelare inför den här matchen. Å andra sidan har alla tre spelare varit brota ett tag och är spelare som man fått lära sig att klara sig utan. Det rör sig om Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat och Isaac Success. Det är spelare som brukar konkurrera om startplatser.

Norwich däremot har fler spelare på sin skadelista och det är tunga namn som Sam Byram, Grant Hanley, Christph Zimmermann och Moritz Leitner som inte kan spela här. Däremot har man förhoppningar om att Teemu Pukki ska vara taggad igen, efter att ha fått sitta på bänken senast. Samma sak med Todd Cantwell egentligen.

Det här kommer att kunna innebära en liten boost för bortalaget, som nu har desperation så att det räcker och blir över. Men formen är riktigt svag i båda läger och vi tänker oss en tät historia där man inte vill bjuda på någonting i onödan.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 7 juli
TV: 
Stream: