19 februari 2019 west bromwich speltips odds betting champions qpr

Speltips West Brom – Burnley 19/10: Tät historia

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Bromwich mot Burnley i Premier League måndagen den 19 oktober 2020, och vi rekar med odds inför det som kan bli en tät match i England.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ett bottenmöte väntar på måndagskvällen då West Bromwich Albion tar emot Burnley på The Hawthorns. Det blir ett viktigt möte och en chans för båda lagen att göra ett litet hopp i tabellen efter de dåliga starter de haft på säsongen.

Hemmalaget West Brom har på fyra matcher endast lyckats ta en poäng och den kom överraskande mot Chelsea hemma i den tredje omgången. Men även den matchen lämnade WBA-supportrarna med en bitter eftersmak då de tappade den 3-0 ledningen som de införskaffat sig i halvtid och fick se Chelsea kvittera i den 93:e minuten.

Det West Brom har haft svårt med hittills under säsongen är att täppa till bakåt, vilket de tappade ledningarna mot både Everton och Chelsea varit utmärkta exempel på. De har släppt in 13 mål hittills, vilket är högst i hela ligan. Något som är intressant att notera är att tio av dessa mål kommit i den andra halvleken.

Burnley har även de haft en undermålig start på säsongen och det börjar talas om kris efter att de förlorat de tre första öppningsmatcherna av säsongen, något klubben inte har gjort på 100 år. Frågan är nu om de kan studsa tillbaka efter det internationella uppehållet när motståndet nu blir lite lättare.

Trots att James Tarkowsky och Ashley Barnes återvände in i startelvan mot Newcastle så lyckades de inte höja lagets insats och the Clarets fick se sig besegrade med 1-3 i deras senaste möte.

Burnley avslutade förra säsongen precis inom topp tio i tabellen och har utan tvekan en högre nivå att erbjuda än vad vi fått se än så länge. Sean Dyche har i intervjuer tryckt på att det fortfarande inte finns fog för panik, men måndagskvällens ångestladdade möte kan komma att ändra på den saken.

Svårt att utläsa en favorit

Det är väldigt svårt att förutspå vilket lag som kommer att gå vinnande ur matchen, men båda lagen har all anledning att gå för trepoängaren. Inget av lagen är nöjda med kryss i det här läget utan ser båda sin chans i denna potentiella sexpoängare.

Det känns därmed mer rimligt att styra bort från resultat och istället kika på målspel, närmare bestämt ett BLGM i detta möte. Det är inte bara West Brom som haft problem med att släppa in mål såhär långt, även Burnley har fått se bollen i eget nät åtta gånger på de tre matcher de spelat hittills.

Mot bakgrund av statistiken från innan uppehållet så känns det inte alls som ett otroligt scenario att West Brom lyckas ta ledningen men sedan inte kan hålla tätt bakåt i andra halvlek när Burnley ökar trycket framåt för ett kvitteringsmål.

Därmed spelar vi på att båda lagen gör mål för 1,85 gånger pengarna hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få 100 kronor riskfritt!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,85
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:30, måndag 19 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: