Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips West Ham – Aston Villa 26/7: Måstematch

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Aston Villa behöver ta tre poäng och gärna med god marginal borta mot West Ham United i den sista omgången av Premier League den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är en minst sagt spektakulär sista omgång som väntar i Premier League, och en av matcherna som nu bör ratta in på den här avgörande dagen spelas i London. Där kommer West Ham United att ta sig an Aston Villa.

Tack vare resultaten i den föregående omgången är Londonlaget redan klara för Premier League till nästa säsong, varpå hemmalaget alltså inte har någonting direkt att spela för i den här matchen.

Men det har verkligen Aston Villa, som nu ligger på samma poäng som Watford och bara har tre poäng till godo på AFC Bournemouth. Två lag som båda ligger på nedflyttningplats nu.

Dessutom är det så att målskillnaden är så snarlik att den inte kommer att räcka för att på allvar vara säkra vid en vinst. Så gärna tre poäng – och med god marginal för Aston Villa.

En viktig match

West Ham har haft stora problem med skador under den här vårdelen av säsongen, men kan nu formera sånär som sitt starkaste lag i den här avgörande matchen. Robert Snodgrass är dock borta med en skada, och i övrigt finns det frågetecken kring Jarrod Bowen, Ryan Fredericks och Aaron Cresswell.

Det kan vara värt att återigen påpeka att laget egentligen inte har någonting att spela för – och därmed lär man inte ta några risker med småskadade spelare.

I bortalaget är Ahmed El Mohamady, Tom Heaton, Wesley och Björn Engels inte med i truppen till den sista matchen, men förhoppningen är att Neil Taylor ska kunna spela. Däremot vet vi att Kortney Hause nu är tillbaka i speldugligt skick.

I förra omgången vann Aston Villa hemma mot Arsenal och på det hela taget har man imponerat med bra insatser på slutet. Formen är god – och det är den även i West Ham som har sju poäng av nio möjliga på slutet. Men här tror vi på en tät historia.

Under 3 mål (asian) spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, söndag 26 juli 2020
TV: 
Stream: