Speltips Brighton Arsenal 20 juni 2020

Speltips West Ham – Brighton 27/12: Viktiga poäng

Brighton är i desperat behov av poäng borta mot West Ham United dagen efter Boxing Day, söndagen den 27 december 2020.

West Ham - Brighton

Premier League
Spela här!
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Det är bråda dagar i den engelska fotbollen och söndagens matcher blir fortsättningen på det intensiva spelschemat som redan har varit igång ett tag i England. Men för lagen som inte spelar i Ligacupen har det funnits utrymme för lite välbehövlig vila.

Det gör att det inför söndagens matcher rimligen inte bör vara ett så enormt fokus på slitna spelare eller tunga ben, utan nu bör lagen vara utvilade nog att köra en ganska tuff match, med högt tempo och starka elvor.

Först i ett senare skede tror jag att det blir mer av en rotation i lagen och då är det en faktor värd att ta i beaktande.

Men för ett lag som Brighton finns det inget utrymme för att rotera i laget här och nu. Man har redan nu hamnat i ett tufft utgångsläge och behöver fortsätta utveckla sitt spel för att öka poängskörden. Därför går man nog in stenhårt för tre poäng borta mot West Ham, ett lag som man bör ha chanser att skrälla mot.

Enligt spelbolagen är det hemmalaget West Ham som gäller som favoriter, men efter två raka matcher utan vinst är det kanske att begära för mycket att hemmalaget. Men som vi vet är det här ett offensivt lag som jag tror sätter en offensiv ton på matchen från start.

Målspelet i Premier League

West Ham United har fortfarande sin anfallare Michail Antonio på skadelistan och det är en spelare som väntas bli viktig inom kort, när han är redo att gå för fullt igen. Senast han var tillbaka gjorde man misstaget att skynda honom tillbaka i spel och det har man förmodligen lärt sig av och tänker inte göra igen. Det vågar jag nästan lova.

Däremot kan man se att Manuel Lanzini snart återgår till spel, samtidigt som Arthur Masuaku nyligen tagit sig in på den inte särskilt roliga skadelistan. Men i övrigt är det ett starkt lag som vi har att göra med i West Ham United.

Till och från under säsongsinledningen har Graham Potter fått klara sig utan viktiga spelare, men nu är det bättre med skadeläget. Jose Izquierdo och Florin Andone kan inte spela nu heller, men har inte funnits med någonting så här långt.

Brighton är ett lag som jag hela tiden hävdar har en högre potential och även om formen inte pekar på det kan man mycket väl höja sig här. Det behövs. Nu får man också draghjälpen av att spela mot ett offensivare lag.

Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger smeten hos Betway.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,75
Bolag: Betway
Spelstopp: 15:15, söndag 27 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: