Speltips West Ham – Burnley 8/7: Hemmalaget i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 8 July 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är West Ham som är i desperat behov av poäng när man spelar mot Burnley onsdagen den 8 juli 2020. Premier League börjar dra ihop sig.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med fem omgångar kvar att spela av den engelska ligasäsongen i Premier League börjar det bli ordentligt spännande på flera håll och kanter runt om i landet, och i tabellen inte minst.

Men att det redan nu är säkrat vilka som lyfter pokalen gör att det inte blir samma fokus på toppen just den här säsongen. I stället är det bottenstriden som sticker ut – och som verkligen kommer att vara någonting hela vägen in i mål.

Med fem omgångar kvar att spela kan man nog påstå att det är sex lag som riskerar att ramla ur, och då det är tre lag som ska göra det är det 50 procent chans som gäller. Med det sagt har vissa lag såklart ett väsentligt bättre utgångsläge.

West Ham har fyra poäng ner till nedflyttningen nu och det kommer att bli en tät historia hela vägen in i mål för deras del. Men vinsten mot Chelsea och poängen mot Newcastle senast gör att vi tror att de kommer att kunna reda ut det här. Offensiven fungerar väldigt väl nu och mot Burnley lär man göra mål igen.

Men Burnley då? Jo, laget är säkert i mitten av tabellen och kan egentligen lägga av att spela nu. Formen är däremot god med sju poäng av nio möjliga på slutet och vi kan inte tänka oss annat än att man tar den här matchen på högsta allvar.

Ett målspel i Premier League

West Ham har tidigare haft en hel del problem med skador, men det ser klart bättre ut just nu och det gör att man kan se fram emot den här matchen lite mer. Kanske är det trots allt läge att ta den där trepoängaren som man verkligen desperat behöver.

Robert Snodgrass kommer däremot inte att spela, och anfallaren Sebastien Haller är också högst osäker till spel. Felipe Anderson dras med en muskelskada som är precis på gränsen till att kunna spela med. Däremot är Marko Nobble tillbaka i spel igen, och Arthur Masuaku var även han med i matchtruppen senast.

Då är läget med skadorna klart värre i bortalaget, som kan komma att sakna upp till fem seplare. Jack Cork, Ashley Barnes och Ben Gibson kommer inte att spela. Det kan vi vara säkra på redan nu. Därtill är Ben Mee och Matthew Lowton högst osäkra till spel. Chris Wood gjorde ett fint inhopp sist och kanske får chansen till speltid här också.

Burnley har som bekant ingenting direkt att spela för, men avslutar såklart gärna säsongen snyggt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,89 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,89
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 8 juli
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo