Speltips West Ham Chelsea 1 juli 2020

Speltips West Ham – Chelsea 1/7: Derbyvinnare identifierad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Ham United och Chelsea bjuder upp till kamp i ett derby som sätter punkt för onsdagens Premier League. Av i princip allt att döma ska Londons blåa vara de som roffar hem de tre pinnarna. Ta del av vårt speltips!

  Rygga vårt spel hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Chelsea i absolut toppform

Hur ska Chelsea sättas stopp för? Redan strax före uppehållet levererades utsökta resultat och efter det har kurvan bara pekat uppåt. Först besegrades Aston Villa, utan att direkt imponera, för att sedermera vinna över Manchester City och i slutet av förra veckan bli semifinalklara i FA-cupen sedan Leicester värjts undan på bortapolan.

Totalt är fem raka matcher vunna – och då har de haft ett mycket svårt spelschema. Laget får nu tituleras som ett av de mest formstarka i serien, varpå möjligheterna till att försvara deras plats i topp fyra ser lovande ut.

Framåtanda och optimism å ena sidan, dystert å den andra. West Ham United har enbart målskillnad som håller dem ovanför bottenträsket och har i de två spelade matcherna efter uppehållet förlorat båda samt inte heller målat på dessa. Totalt 0-4 i målskillnad och motstånden har Wolverhampton Wanderers samt Tottenham Hotspur stått för.

Det är därmed vitt skilda världar dessa lokalrivaler verkar i just nu, om än i samma serie. Gemensamt är pressen. Var hamnar de tre tunga poängen i afton?

Inget snack om saken – vinner sjätte raka

Frank Lampard och hans Chelsea väjer under motstånd på motstånd just nu. De fem raka segrarna har alltså kommit mot Liverpool, Everton, Aston Villa, Manchester City och senast Leicester City. Urtufft schema med bästa möjliga utfall. Addera på detta tre hållna nollor och blott två insläppta mål.

Att West Ham, i rådande form och utan hemmapubliken på plats, skulle få kraften att fälla krokben för Chelsea är svårt att se.

Det är bara att lite närmare dissekera matcherna efter uppehållet. Uddlöst framåt. Till slut nedmalna. Inte hållit över 90 minuter, varpå de dubbla 0-2-förlusterna mot Spurs respektive Wolves.

Sébastien Haller samt Arthur Mausaku kan vara aktuella för spel på nytt i West Ham, men fortsatt saknad är alltid lika viktiga Robert Snoddgrass. Hans typ av grovjobb vore nödvändigt att ha i en match som denna.

Chelsea har Callum Hudson-Odoi, Andreas Christensen samt Christian Pulisic osäkra. Marco van Ginkel och Fikayo Tomori skadade. En namnstark lista, men som alldeles oavsett vilka som kan spela eller ej inte ska hindra dem från att vinna matchen.

1,65 x insatsen för den raka tvåan, alltså att Chelsea vinner, tar vi utan att blinka. Coolbet är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – hämta 100 kronor i sportbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa
Odds: 1,65
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:15, onsdag 1/7
TV: 
Stream: