Speltips West Ham Watford 17/7 2020

Speltips West Ham – Watford 17/7: Jakten på nytt kontrakt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fredagsmatchen från Premier League är en brutalt viktig sådan, detta när både West Ham United och Watford FC är ute att säkra nytt kontrakt. Vilket lag drar det längsta strået? Läs vårt speltips, tillsammans med marknadsledande odds och införrapport, här!

  Rygga vårt speltips hos hajper!
Annons. Nya kunder hos Hajper. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Plats 16 respektive 17 i tabellen, alltså de precis ovanför strecket och vid händelse av en vinst för endera parten skulle mer eller mindre säkra kontraktet medan den andra riskerar att på allvar dras in i hetluften. På alla sätt och vis en nyckelmatch.

Gemensamt, förutom att de båda är i riskzonen, är att de kommer från vinster – West Ham med en 4-0-kross av den totalt avhängda jumbon Norwich City, på bortaplan. Watford har i deras tur vunnit två matcher på raken – över Newcastle United samt nämnda Norwich.

Men ser vi till över hela månaden är det väl West Ham som imponerat mest? Två vunna – också över Chelsea –, oavgjort mot Newcastle United samt en knapp förlust mot Burnley. Gillar mer och mer vad de visar upp.

Den som stack ut mest i 4-0-krossen senast var Michail Antonio med först sitt första hattrick i karriären och därefter även fyra fullträffar. Hundraprocentig när möjligheterna dykte upp.

För hemmalaget är Robert Snoddgrass samt Felipe Anderson skadelistade medan Watford saknar Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat och Isaac Success.

Målöverspel

Med Michail Antonio i absolut toppform – fyra fullträffar senast! – och flera fina insatser under månaden, inte minst offensiva, kan vi i alla fall tro på en underhållande och välspelad som match väntar. Detta även om en förlorare på allvar riskerar dras in i bottenstriden, varpå den i viss mån också kan vara präglad av ångest.

Hur som helst; defensivt ser det inte tokstabilt, till skillnad från den frejdiga offensiven, med totalt 14 mål på deras fyra senaste matcher.

Watford är utan tvekan mer offensivt kontra defensivt balanserade i deras lagbygge, vilket kunnat bli ett problem med hänsyn till den totala skickligheten i laget. Men nu ser det bra ut med dubbla vinster efter varandra, men detta inte utan att blå sårade bakåt. Fyra matcher på raken har innehållit minst tre baljor totalt.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om det stannar vid två mål – synas till 1,90 x insatsen hos spelbolaget Hajper.

Annons:
  Rygga spelet hos hajper sport – Få 100 kronor bonus, utan insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Hajper Sport
Spelstopp: 21:00, fredag 17/7 2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: