Speltips Wolverhampton Arsenal 4 juli 2020

Speltips Wolverhampton – Arsenal 4/7: Givet spel!

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Wolverhampton Wanderers och Arsenal, som båda hittat tillbaka till formen, drabbar samman i en på förhand match som vi på Spelbloggare har hittat ett mycket fint speltips inför. Detta hämtas från målmarknaden och ni tar del av det här.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tre raka vunna vardera

Från start, direkt i omstarten, verkade det inte som att vinden vänt för Arsenal, som omedelbart förlorade två matcher – mot Manchester City respektive Brighton & Hove Albion – men nu verkar formen ha blivit funnen; tre raka vunna, två i seriespelet och senast med 4-0 över Norwich City samt en i FA-cupen.

Svårt ser det fortfarande ut att bli, men Arsenal kan det facto fortfarande ta en plats ut i Europa via Premier League liksom det inhemska cupspelet. Lite av plåster på såren efter en säsong kantad av besvikelser.

Och Wolverhampton? Formen fortsatt fantastisk och bara bättre sedan den efterlängtade omstarten – någonting som fått dem att bli en av de hetaste kandidaterna till Champions League-spel. Bara två pinnar upp till fjärdeplacerade Chelsea inför helgen, exempelvis…

Juni månads tre matcher renderade alltså i tre av tre vunna, liksom med idel hållna nollor. West Ham United, AFC Bournemouth och Aston Villa är de som värjts undan. Som det brukar – stabilt, försvarsstarkt och över det stora hela imponerande. Wolves under Nuno Espírito Santo är oerhört bra! Dessutom ofta underskattade inför matcherna.

Wolverhampton fortfarande hetare

Det räcker med en snabbtitt på oddsen för att det ska klia i fingrarna – här menar vi värdet, utan minsta tvekan, vara på Wolverhampton Wanderers.

De tre vunna matcherna för Arsenal ska man inte dra alltför stora slutsatser av. Varken Southampton eller Norwich City är av större klass. Sheffield United helt ur form. Innan dess blev det också tre förluster och skadeproblematiken må alltjämt störa dem, även om situationen är bättre nu än för ett par veckor sedan.

Här kommer de till spel utan Bernd Leno, Calum Chambers, Pablo Marí, Gabriel Martinelli och eventuellt även Mesut Özil. Detta medan Wolves har hela truppen intakt.

Gillar starkt vad Wolverhampton visar upp och nu har de känn på CL-platserna. De har spelat två färre matcher än Arsenal efter uppehållet – bättre fysisk status, således? – och i de tre spelade visat prov på stor stabilitet. Långtifrån några höjdarmotstånd, men tre vunna och tre hållna nollor talar sitt klara språk.

Och ser vi lite över tid har Wolves inte torskat på åtta raka PL-matcher. Klart mer stabila än ett Arsenal som stundtals uppträder lojt och svajigt.

Wolverhampton Wanderers -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid oavgjort och vinst på spelet om de vinner matchen – finns till oddset 1,98 hos Bet365 och det blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton Wanderers -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, lördag 4/7
TV: 
Stream: