Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips Wolverhampton – Bournemouth 24/6: Inget snack om saken

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vid första anblick ser det kanske inte ut som de sexigaste favoritoddsen spelbolagen dukar ut inför onsdagens Premier League-batalj mellan Wolverhampton Wanderers och AFC Bournemouth – men vi den närmare titt ser de faktiskt spelvärda ut.

  Rygga vårt målspel hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Wolves siktar på CL

Det må ha dröjt till den 73:e minuten innan Wolverhampton spräckte matchnollan i deras omstartsmatch, där West Ham United stod för motståndet på London Stadium, men till slut skrevs vinstsiffrorna 2-0 och det var fullt välförtjänt. Nu har de ställt in siktet uppåt i tabellen!

Annat vore väl underligt, va? Wolves har stora kvalitéer, det vet vi om, och när de får till det kan de ställa till med problem för mer eller mindre vilket motstånd som helst. Bara fem pinnar upp till Chelsea på fjärdeplatsen och om tränaren Nuno Espírito Santo skulle föra dem till Champions League vore det en skalp modellen större.

Den andra änden av tabellen slåss AFC Bournemouth med allt de har, näbbar och klor, för ett nytt PL-kontrakt och efter besvikelsen med 0-2 hemma mot Crystal Palace står de nu på platsen som tredjejumbo – balanserandes mellan överlevnad och nedflyttning.

Visst, striden om platserna ut i Europa är nervkittlande, men det är istället bottenstriden som är förtjänt av störst uppmärksamhet. Från nästjumbon Aston Villa och fyra platser uppåt är glappet på så lite som två poäng. Så, det är klart att Bournemouth känner pressen nu och kommer känna densamma framöver.

Hur man än vrider och vänder på det – klasskillnad!

Normala klasskillnaden dessa parter emellan är betydande. Det faktum att Wolves har nästan dubbla skörden kontra Bournemouth är talande och inte på något sätt missvisande för styrkeförhållandet.

Och när omstarterna blev som de blev – Wolves med en bra insats och vinst samt Bournemouth, nu också med fyra av de fem senaste matcherna förlorade, som en stor besvikelse; 0-2 hemma mot Crystal Palace – är det svårt att se det sluta på annat sätt än med en hemmaseger.

Addera på detta att Wolverhampton har hela truppen intakt och således kan ställa ut bästa möjliga startelva medan bortalaget har Charlie Daniels och Ryan Fraser indisponibla samt Philip Billing och David Brooks i riskzonen att behöva stå åt sidan.

2-0?

Vi spelar Wolverhampton Wanderers med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 2,08 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få din första insättning dubblad!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton Wanderers -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, onsdag 24/6
TV: 
Stream: