Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Wolverhampton – Everton 12/7: Sista chansen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är sista chansen som nu gäller för Wolverhampton Wanderers inför mötet med Everton i Premier League söndagen den 12 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!

Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det återstår inte mer än fyra omgångar av den engelska ligasäsongen, om vi nu isolerar oss till att fokusera på högstaligan Premier League. Det gör att det nu ska komma att avgöras hur placeringarna i tabellen delas ut, och vilka lag som tar sig till Europa nästa år.

Just Europa har varit den stora drivkraften för en rad lag, och inte minst Wolverhampton Wanderers har haft siktet inställt på en sådan placering. Men med fyra omgångar kvar är det sex poäng upp till en sådan plats i tabellen. Därför måste Wolverhampton Wanderers nu vinna samtliga matcher på slutet.

Om vi ser till formen är den inte helt hundra för Wolverhampton Wanderers, som har två raka förluster på slutet. Detta att jämföra med Everton som i för sig också varit svaga på slutet, men som inte har lika mycket att spela för.

Deras säsong är i praktiken över då man ligger mitt i smeten, utan risk för bottenstrid eller chans på ordentlig toppstrid. Att gå förbi tungviktare som Tottenham Hotspur och Arsenal vore dock en ordentlig fjäder i hatten för deras del.

Vi rekar i Premier League

Wolverhampton Wanderers är succélaget vars succé kanske inte riktigt blev så stor som alla hade hoppats på. Men det är fortsatt ett intressant lag att följa, och med tanke på att man nu kan formera i princip sitt starkaste lag bör man ha förväntningar på en ganska hög nivå inför det här mötet.

Adama Traoré och Pedro Neto är spelarna som kan missa mötet för Wolverhampton Wanderers, och det är visserligen spelare som håller oerhört hög klass. Håll utkik på matchdagen för att se om detta är spelare som Wolverhampton Wanderers kan formera sitt lag med.

Då är skadesituationen klart sämre i bortalaget, där Carlo Ancelotti kan behöva trolla en del med laget för att få det som han vill. Förhoppningen är att André Gomes och Mason Holgate ska vara i tillräckligt slag för att kunna spela, men Cenk Tosun, Jean-Philippe Gbamin och Fabian Delph kommer inte att gå att använda.

Under 2,5 mål spelas till 1,56 gånger såsen hos Coolbet. Det är inget lag som är tillräckligt motiverat eller formstarkt för att bjuda på fler mål än så, tror vi.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,56
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:00, söndag 12 juli
TV:  [viasatsportpremium]
Stream: