14 april 2018 Stryktipset Speltips

Speltips Wolverhampton – Manchester City 21/9: Toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Premier League är spännande inför säsongen, och på måndagen den 21 september 2020 möts Wolverhampton och Manchester City.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Redan förra helgen var det dags att köra igång den engelska högstaligan, och premiäromgången hade allting vi krävde. Förutom att det såklart inte var helt optimalt att alla lag inte fanns representerade.

Men nu är det dags att se några av lagen den här helgen, och mötet mellan Wolverhampton och Manchester City är spännande av just den anledningen. För var står egentligen bortalaget inför säsongen? Enligt många är man favoriter till att vinna Premier League.

Nu har man ungefär samma trupp den här säsongen och är man bara fokuserade från start kommer man att kunna konkurrera hela vägen in. Den saken är det inget tvivel om.

Wolverhampton såg starka ut i sin premiär, och tog direkt tre poäng efter att ha vunnit mot Sheffield United med 2-0. Då gjorde man vad man skulle, och förtog sig inte heller inför det som nu kommer.

Målspel i Premier League

Det är inte helt enkelt att veta var vi har lagen så här tidigt på säsongen, men visst är det en fördel att Wolverhampton nu kommer till den här hemmapremiären utan några större skador eller avstängningar. Det är alltså goda förutsättningar som gäller på förhand. Jonny är utanför laget ett tag till, men i övrigt kan man formera bästa möjliga lag.

Manchester City då? Här har vi faktiskt ingen aning vad vi ska förvänta oss direkt med tanke på att man inte har spelat någon match än. Men det är såklart ingen fördel att klubbens bästa målskytt genom tiderna, Sergio Aguero, inte kan spela på ett bra tag. Han har dragit på sig en långtidsskada.

Bernardo Silva är utanför laget och är sin vana trogen en viktig spelare inför säsongen, och det blir därmed ett ganska kännbart tapp. I övrigt är Aymeric Laporte och Riyad Mahrez lite osäkra till spel. Den förstnämnda är oerhört viktig för ambitionen att försöka vinna ligan den här säsongen.

Över 2,5 mål spelas till 1,72 gånger krämen hos Betsson. Det här är två så offensivt starka lag att så borde bli fallet.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, måndag 21 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: