Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Wolverhampton – Southampton 23/11: Målspel

Vi förväntar oss en relativt låst match när Wolverhampton Wanderers och Southampton, som båda ser starka ut, drabbar samman på Molineaux Stadium i måndagens sena Premier League-batalj.

Någon ambition om topplaceringar fanns kanske inte på förhand, men nu har det blivit på tiden för Southampton att omvärdera det – när de är placerade som tabellfemma och dessutom skulle kliva upp till tredjeplatsen om de vann här ikväll. Att hålla den nivån hela spelåret ut, det kan bli tufft, men precis just nu är det inte mycket som talar för att allt skulle vända plötsligt.

Laget har hittat formen med bravur och står med 5-1-0 i resultatraden den senaste tiden. Enda tappet, ett kryss, kom via 3-3 borta mot Chelsea. Kan de skörda ännu en skalp här?

Försöka sätta stopp för det ska Wolverhampton, ett antal hack och tre poäng bakom motståndarna i tabellen. Däremot är det ett “Wolves” som har höga ambitioner och ska slåss om platserna ut i Europa. På pappret, ett bättre lag än vad Southampton är. Men papper är en sak och vad som presteras i verkligheten en annan.

Senast blev det en knapp 0-1-förlust i samband med att Leicester City besöktes. Annars ser formen mycket fin ut – hade tre vunna och ett kryss på matgcherna dessförinnan.

Goda målmöjligheter

Mål. Det är vad vi placerar våra insatser i inför matchen – att det blir mycket av den varan. Någonting vi tror det ska finnas goda möjligheter till.

Nu brukar förvisso Wolverhampton vara inblandade i tajta matcher. Deras försvarsspel är solitt, men möter nu också ett Southampton som varit förvånansvärt orädda under säsongen. Faktum är att de, på helt egen hand, stått för minst två baljor i fem raka matcher.

Här saknar de förvisso den interna skytteledaren, Danny Ings, men det finns andra som kan och ska kliva fram i hans frånvaro. Och “Wolves” kommer förstås också jaga segern och inte nöja sig med en pinne. Det talar för att matchen kan öppna upp sig rätt väl.

Hos ComeOn får vi 1,72 gånger smeten för spelet över 2,0 mål (asian handicap) – och det innebär insatsen tillbaka vid exakt två mål i matchen. Förlust på spelet vid färre och vinst på det vid fler.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: