Speltips Chelsea Manchester City 25 juni 2020

Speltips Wolves – Chelsea 15/12: Tisdagsmöte

Wolverhampton Wanderers hemma mot Chelsea från tisdagens Premier League, ett möte med två lag som gärna studsar tillbaka med en trepoängare.

Det här skulle bli säsongen som Wolverhampton Wanderers på allvar utmana i toppen hela vägen in i mål, med förhoppningen om att kunna nå Champions League och ta det där sista steget på den fina utvecklingsresa som klubben haft sista säsongerna.

Men redan nu kan vi konstatera att så inte kommer att bli fallet, och att man haft svårt att anpassa sig till den nya verkligheten som nu råder. I många ligor runt om i världen har det varit fritt fram för lite mindre lag eller klubbar att konkurrera i toppen, men Wolverhampton Wanderers har bevisligen misslyckats med att ta den chansen.

I helgen åkte man på en ny tung förlust när Wolverhampton Wanderers föll mot Aston Villa och nu är trenden allt annat än positivt.

I mina ögon är det främst den tafatta offensiven som vållat problem, inte minst med tanke på att det tidigare varit en så stor konkurrensfördel för Wolverhampton Wanderers.

Chelsea har stundtals varit riktigt starka, men i stunder blir det också uppenbart att lagbygget inte riktigt är redo. Det gör att jag inte tror på att man nu har vad som krävs för att köra över Wolverhampton Wanderers i det här mötet. I helgen föll man exempelvis borta mot Everton med 1-0 efter att återigen haft svårt att göra mål framåt.

Ingen målrik historia

Wolverhampton har fått klara sig utan sin viktiga spelare Jonny under egentligen hela säsongsinledningen och inte heller nu finns han med i lagets trupp. Det är såklart ett tapp med en så bra spelare borta. På slutet har inte heller Raul Jimenez kunnat spela.

Det som oroar inför den här matchen är att viktige mittfältaren Joao Moutinho står utanför laget sedan han fått ett rött kort senast mot Aston Villa. Det är sällan en olycka kommer ensam och just den eftermiddagen fick Wolves både ett rött kort och svidande förlust.

I Chelsea har Hakim Ziyech, vars plats på skadelistan varit närmast cementerad under inledningen på säsongen, fått sällskap av Callum Hudson-Odoi på slutet. Båda spelarna behöver stå över matchen här. Troligen spelar inte heller Christian Pulisic den här matchen.

Formen sprudlar inte i något av lagen och känslan är att det kan bli en mer deppig tillställning igen. Formen är helt enkelt inte där för att det ska bli en offensiv urladdning.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betfair
Spelstopp: 19:00, tisdag 15 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: