Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Wolves – Tottenham 27/12: Rasim rekar

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i Premier League, när Tottenham spelar mot Wolverhampton den 27 december 2020.

Söndagen avslutas med en högintressant match när Wolves-Tottenham drabbar samman i West Midlands.

Wolves har verkligen varit formsvaga en tid nu. Förlust senast mot Burnley 3 av 5 matcher har slutat i nederlag. Det är dags att börja vinna matcher om man ska haka på på den övre halvan. Finns väldigt mycket fint i Wolves och sättet man spelar sin fotboll på, man är väldigt kreativa och kommer till en hel del målchanser. Positiva nyheter kring anfallstjärnan Luiz Jimenez som är på väg tillbaka efter den otäcka smällen på mot Arsenal.

Gästerna från London har nu tre raka utan seger och visst kan man nästan ta på Mourinhos frustration när man inte vinner matcher. Man har sett ganska tröttkörda ut senaste matcherna och när man försvarar så pass mycket som Mourinhos lag ofta gör så uppstår tillfälligheter och chanser för motståndarna att ta poäng och det hände mot Crystal Palace, Liverpool och nu senast mot Leicester där man orsakar en straff och ett självmål.

Tottenham kommer tillhöra toppen den här säsongen och behöver nu studsa tillbaka till vinnarspåret.

Öppen historia väntar

Jag tror vi kan få se en ganska böljande matchbild där det finns en hel del kvalité framåt i båda lagen med firma Kane – Son och Podence-Neto som alla skapar chanser och är målfarliga. Här tror jag båda lagen kommer få för en seger då ett kryss är en missräkning då formen är sisådär på båda lagen. Om Tottenham vill utmana på riktigt så måste man gå för det.

Tittar på vi på spelmarkanden så är ju Tottenham favoriter, men jag tror det kan sluta hur som helst här. Wolves har visat att man kan störa de stora lagen tidigare och här bör man också ha en chans. Tänker dock inte spela på 1X2 marknaden utan kikar på målspelet i den här matchen.

Senaste 5 matcherna har båda lagen lyckats göra mål, 2-3, 1-2, 1-3, 2-3, 1-1 har resultaten skrivits till och jag tror vi kan få se något liknande den här kvällen när båda lagen behöver gå för en seger.

Jag lägger därför mitt spel på att båda lagen gör mål i den här matchen till fina 2,00 gånger pengarna hos Comeon.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,96
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:15, söndag 27 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: