Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – AS Roma 28/6: Tungviktsmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det borde vara ett av säsongens hetare möten, men AC Milan och AS Roma är två vilande giganter som nu möts söndagen den 28 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Serie A kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Det här har inte varit en särskilt rolig säsong för två av de mer historiskt förankrade, tyngsta klubbarna inom den italienska fotbollen. AS Roma och AC Milan har länge haft stora supporterskaror, som ställer krav och har förväntningar, men som nu blir besvikna.

Allra värst är det i fallet AC Milan, en klubb som verkligen fortsätter att underprestera och som inte kan leva upp till kraven som ställs. Det är ofta en sorglig syn att följa det här laget – och som det ser ut nu riskerar man att missa Europaspel.

Det faktum att laget står på exakt samma poäng som Parma efter 27 spelade omgångar säger en del om vad klubben har blivit – och detta trots att man har Zlatan Ibrahimovic i laget. Men som bekant är den svenske stjärnan inte riktigt redo för spel än och det återstår att se när man kan använda honom igen.

Viktiga Europapoäng på spel

AC Milan har som bekant samma poäng som Parma, och det innebär tre poäng för lite för att nå en Europaplats. På den sista sådana finns Napoli, ett lag som nu har vunnit cupen och kan gå vidare från det, och som förmodligen blir svåra att komma ikapp. Det är liksom klasskillnad på de här båda lagen.

Men det som däremot ser lite bra ut är att laget vann med 1-4 senast, borta mot Lecce. Innan dess stod man upp bra mot Juventus i cupsemifinalen. På det hela taget har det alltså sett ganska okej ut efter omstarten. Att jämföra med AS Roma som vunnit en match, och bara spelat en, hemma mot Sampdoria.

AS Roma har ett bättre utgångsläge i tabellen och kommer att kunna segla in en Europaplats om man inte klappar ihop här. Det är i för sig inte mer än sex poäng ner till Napoli, men hela nio ner till närmast jagande lag (AC Milan) därefter.

Med elva omgångar kvar kommer mycket att kunna hända och det här kan bli en match som pekar ut riktningen för egentligen båda lagen. Vad kan vi förvänta oss under avslutningen?

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:15, söndag 28/6
TV: 
Stream: