Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – Atalanta 24/7: Zlatan i fokus

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic var magisk senast och har nu ögonen på sig inför AC Milans möte med Atalanta i Serie A den 24 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Alla som älskar den italienska fotbollen kan inte annat än att bänka sig inför fredagens enda möte – som spelas på klassiska San Siro. Det är ett riktigt toppmöte som nu väntar mellan AC Milan och Atalanta.

Med tre omgångar kvar att spela av den här säsongen ser det ut att kunna bli ett tungt race hela vägen in i mål för flera lag i toppen av den italienska fotbollen – och det väsentliga som står i fokus är striderna om Europaplatserna. Faktum är att något av AS Roma, AC Milan eller Napoli kommer att missa Europa League och därmed Europaspelet helt som det ser ut i dagsläget.

Då det återstår tre omgångar kan mycket hända, men efter förra omgången har AC Milan lyckats sätta sig i en bra position inför avslutningen. Då vann man mot Sassuolo efter att Zlatan Ibrahimovic varit bäst på plan med sina två mål. Samtidigt såg Dejan Kulusevski till att avgöra Parmas match mot just Napoli – som därmed tappade poäng.

Därmed har AC Milan tre poäng till godo på Napoli och med tre omgångar kvar gäller det att vinna två av dessa för att nästan vara säkra på en Europaplats. Sju poäng räcker för att vara helt säkra – men man ska komma ihåg att man just nu har två mål bättre målskillnad så det kan räcka med sex poäng.

Atalanta är svårslagna

Det här har återigen varit en stark säsong för Atalanta – som med sitt speciella sätt att spela sin fotboll på är oerhört svåra att manövrera ut för merparten av lagen. Nu går man starkt och har tagit sig upp på andraplatsen med tre omgångar kvar att spela.

Men med största sannolikhet är drömmen om en ligatitel lite väl avlägsen, då man har sex poäng upp till Juventus när detta speltips skrivs. Men att vinna mot AC Milan vore ytterligare en fjäder i hatten.

Viktigt att ha med sig är också att Atalanta i augusti månad ska spela Champions League-slutspel och för att bibehålla form gäller det att fortsätta göra bra resultat fram till dess.

AC Milan har en sällan skådad skadelista, och har dessutom Ismael Bennacer avstängd. Men i övrigt spelar inte Samu Castillejo, Mateo Musacchio, Leo Duarte, Lucas Paqueta, Alessio Romagnoli, Theo Hernandez och Andrea Conti. I bortalaget saknas bara Timothy Castagne, en högst ersättningsbar ytterback.

Atalanta draw no bet spelas till 1,69 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atalanta draw no bet
Odds: 1,69
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, fredag 24 juli
TV: 
Stream: