Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – Bologna 18/7: Svenskfokus i Serie A

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zlatan Ibrahimovic mot Mattias Svanberg i den italienska fotbollen. Vilka går segrande ur striden mellan AC Milan och Bologna den 18 juli 2020?

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det återstår fem omgångar att spela av den italienska fotbollen, och spänningen är det sannerligen inget fel på inför att det hela ska komma att avgöras nu om ett par veckor. Det kommer att bli intensivt hela vägen in i mål, den saken är helt säker.

Efter att ha varit totalt under isen under stora delar av säsongen – och dessutom sett lite tröga ut efter att fotbollen drog igång på allvar igen – har AC Milan nu verkligen fått ordning på sitt spel och sin poängskörd. En hel del går att härleda till att Zlatan Ibrahimovic som kravställare nu är tillbaka på träning, och att han dessutom gör framträdanden på planen. Det är en spelare som man helt enkelt blir väsentligt bättre av att ha.

Resultaten har varit väldigt goda på slutet, och AC Milan kommer till mötet med Bologna efter en lång period av starka resultat och bra prestationer. Eller vad sägs om tre raka vinster på San Siro, och sen dessutom idel matcher utan förlust eller med vinst utöver det? Det har varit starka papper sedan den tunga förlusten mot Genoa i början på mars innan den italienska fotbollen gick på paus.

Det gör att man måste kliva in som favoriter inför mötet med Bologna, ett lag som man bortaslog så sent som i december månad.

Viktiga poäng på spel

En viktig sak att ha med sig inför den här matchen och hela avslutningen på säsongen i Serie A är tabelläget för de olika lagen – och då inte minst AC Milan som verkligen har någonting att spela för.

Just nu står man på 53 poäng strax utanför toppen, och den starka trenden på slutet gör att man har häng på en Europaplats. Det kunde man knappt ana för ett tag sedan. AC Milan har därmed samma poäng som Napoli, som dock har en Europaplats just nu, och fyra poäng mindre än AS Roma som kanske är laget man verkligen vill ta sig förbi. Det känns inte som en omöjlighet med tanke på hur utvecklingen har sett ut.

Bologna har å sin sida inte mycket att spela för utan är cementerade säkert i mitten av tabellen.

AC Milan vinner spelas till 1,56 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan vinner
Odds: 1,56
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:45, lördag 18 juli
TV: 
Stream: