Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – Juventus 7/7: Dags att sätta spiken

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Juventus har redan skaffat sig ett guldförsprång, och en vinst till kan räcka för att helt hänga av SS Lazio. Nu möter man AC Milan tisdagen den 7 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

AC Milan har haft en säsong som inte direkt går till historien, men frågan är om laget inte har någonting nytt, bra på gång efter omstarten? Det kanske rent av är ett av få lag som har gynnats av det där onödiga uppehållet.

För efter att man drog igång fotbollen igen har laget radat upp vinster, och har tio av tolv möjliga poäng i Serie A. Plötsligt har man kunnat klättra i tabellen igen och just nu är man uppe strax utanför Europaplatserna. Det är inte omöjligt att nå en plats till Europa trots att det såg så mörkt ut bara före tt tag sedan.

Senast slog man också topplaget SS Lazio med hela 3-0 på bortaplan och det ger kanske ringar på vattnet inför det här mötet.

Juventus går som tåget och även om man förlorade cupfinalen är man tillbaka i bra slag igen. Nu har man skaffat sig ett starkt försprång i guldstriden och med åtta omgångar kvar att spela är guldet deras att förlora. Detta ska man delvis tacka just AC Milan för eftersom de alltså slog SS Lazio senast.

En tät historia

Zlatan Ibrahimovic har inte kunnat spela eller träna med laget på ett bra tag, men var plötsligt tillbaka i matchtruppen senast och fick dessutom göra comeback på planen. Hur tackade han för förtroendet? Genom att trycka in en straff, sin vana trogen. Där har vi trots allt en spelare som levererar när han väl får chansen.

Nu kommer Zlatan Ibrahimovic mest troligt att få chansen igen och nu mot sitt tidigare lag. Det återstår att se om svensken är på humör för att ställa till det för titeljagande Juventus. Det har ju en tendens att bli ganska heta matcher när Zlatan Ibrahimovic står på ena sidan, och Cristiano Ronaldo står på den andra.

Med det sagt kan man inte blunda för att det är portugisen som dominerar just nu, och med sina 25 mål på 26 matcher är han lagets klart bästa målskytt. Enligt många har han sett lite skakig ut efter omstarten, men att snubbla nu och inte vinna titeln vore ett rejält underbetyg till honom själv. Det är han medveten om.

0-0 senast lagen spelade mot varandra, då i cupen, och 1-0 till Juventus i höstens ligamöte. Här tror vi nog att hemmalaget måste gälla som favoriter igen.

Under 2,5 mål spelas dock till 1,85 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, tisdag 7 juli
TV: 
Stream: