Speltips Inter Sassuolo

Speltips AS Roma – Inter 19/7: Nödvändiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Titeldrömmen lever för Inter, och drömmen om Europaplats riskeras för AS Roma. Det är fina förutsättningar i Serie A inför söndagen den 19 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Är det spänning du är ute efter när du följer fotboll på den yttersta världsnivån, och är det just spänningen som gör att man slår sig ner i tv-soffan för att följa fotboll med lag som man inte har någon egentligen, geografisk förankring till?

Ja, det känns givet att så är fallet. Och spänning finns det i kubik om vi ser till den säsongsavslutning av den italienska fotbollen som nu väntar. Serie A har aldrig haft en så märklig säsong – men att det skulle ha påverkat spänningen i negativ riktning kan vi bara slå bort direkt.

Juventus ser ut att gå mot en ny ligatitel, men efter att ha snubblat sig fram lite på slutet har man åter bjudit in jagande lag som Atalanta, SS Lazio och Inter där bakom. Det finns fortfarande en hel del poäng att ta ikapp, men med fem omgångar kvar att spela är det inte dött lopp.

Inter kan ta sig upp på en position där man faktiskt kan konkurrera om titeln på allvar. En vinst mot AS Roma på söndagen gör att laget knappat igen ytterligare – och då är totalt sex poäng bakom serieledande Juventus inför matchen. Med sex (snart fem) matcher kvar att spela är det på intet sätt kört. Men det blir såklart tufft.

Vad kan vi räkna med från AS Roma?

AS Roma är ett klassiskt lag som har en stark koppling till många svenska fotbollsälskare – och kanske är det därför som vi i Sverige ofta har stora förväntningar på laget. I ärlighetens namn är det sällan ett lag som slåss om titeln på allvar.

Men vad man däremot brukar kunna räkna med från AS Roma är att man ska ta sig till Europa, men just den här säsongen känns det som att det är en plats som ligger i farozonen. Det kan komma att bli ett riktigt svagt år för deras del – om den negativa trenden fortsätter.

Just nu har man bara fyra poäng till godo på AC Milan som ligger utanför Europaplatserna, och då är det ett AC Milan som vaknat till liv med Zlatan Ibrahimovic tillbaka i laget.

AS Roma har däremot tre raka vinster på slutet och har rest sig efter att ha underpresterat å det grövsta precis efter omstarten. Har man kanske fått ordning på det till den milda grad att vi kan räkna med att man tar poäng här också?

Inter draw no bet spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, söndag 19 juli
TV: 
Stream: