7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips AS Roma – Parma 8/7: Dags för Kulusevski

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AS Roma behöver ta hela den här säsongen i mål, men står nu inför det tuffa mötet med svårspelade Parma onsdagen den 8 juli 2020 i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer om hur här!

Det är ingen enkel säsong att försöka analysera när det kommer till Serie A, och med åtta omgångar kvar att spela känns det fortsatt som i princip allting kan hända och vändas upp och ner direkt igen.

Juventus seglar sin vana trogen mot ett nytt ligaguld, och om man kan ta sig förbi närmsta veckorna utan många poängtapp ska det nog kunna vara säkrat ganska snart. Det är ingenting annat än imponerande.

Men bakom Juventus finns det en strid som är nästan ännu hetare, med Europaplatserna i fokus. Det handlar om att sluta topp sex för att vara säker på att få spela i Europa, men det finns klart fler lag än så som har ambitionen att göra det.

AS Roma ligger just nu femma, men har i skrivande stund bara två poäng till godo på AC Milan utanför Europaplatserna. Dessutom finns Hellas Verona med som en ordentlig outsider ytterligare ett par poäng bakom.

Slutet på säsongen handlar om att säkra den där Europaplatsen och försöka nå Champions League rent av, men då behöver AS Roma höja sig. På slutet har man förlorat tre (!) raka matcher. Som om det inte vore nog med den svaga resultatraden har dessutom två av förlusterna kommit mot konkurrenter om Europaplatserna i form av AC Milan och Napoli.

Parma har inte mycket att spela för

Parma har haft en ganska stark säsong, men är ett lag som blandar höga toppar med relativt djupa dalar. Men i sina bästa stunder är det ett lag som kan slå alla andra lag – och det är ett lag som verkligen känns roliga att titta på.

Dejan Kulusevski är med sina sju mål faktiskt lagets näst bästa målskytt, och då han har spelat 28 matcher är han också en av de mest frekventa spelarna i startelvan. Efter att ha fått lite kritik från sin tränare efter omstarten har svensken nu höjt sig betänkligt, och har varit bästa spelare i laget i ett par matcher. Det är verkligen en klasspelare som Juventus har säkrat inför nästa säsong.

Det ska också sägas att Parma teoretiskt sett kan nå en Europaplats, och att man förmodligen ska ha säkrat kontraktet redan. Det är för långt ner till nedflyttningsplatserna för att det ska kunna bli en fråga.

Efter tre raka förluster finns det viss oro kring vad det här laget kan prestera, men offensivt vet vi att vi kan lita på Parma.

I höstas vann AS Roma med 2-0 på bortaplan. Nu tror vi på en mer öppen historia.

Parma +1,25 (asian) spelas till 1,73 gånger insatsen hos Unibet. Då får vi halva insatsen tillbaka vid uddamålsförlust, och halva vinsten utbetald vid samma resultat. Om Parma tar poäng sitter spelet som en smäck fullt ut.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Parma +1,25 (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, onsdag 8 juli
TV: 
Stream: