7 februari 2020 Roma Bologna Speltips

Speltips AS Roma – Udinese 2/7: Viktiga poäng

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AS Roma behöver plocka in trepoängare på löpande band för att inte tappa mark i toppstriden. Nu väntar Udinese på hemmaplan i Serie A den 2 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Läs mer: Såhär streamar du matchen – utan kostnad!

Det blir fullt ös redan på torsdagskvällen när AS Roma tar sig an Udinese i ett aktat möte, med viktiga poäng på spel för båda lagen.

Om vi ser till tabellen råder det ingen tvekan om att de sista tio omgångarna av den italienska fotbollen kommer att bli någonting alldeles extra, och det är inte minst i toppstriden som det här kommer bli ett minnesvärt år. Det är den bestående känslan.

AS Roma ligger på femteplatsen och kan därmed räkna in spel i Europa League, men man har bara tre poäng till godo på Napoli och ytterligare tre på AC Milan. Det kommer alltså att bli fight hela vägen in.

Udinese däremot har det tyngre och har bara tre poäng ner till nedflyttning, som är det man måste försöka undvika nu fram till att säsongen är slut.


Hemmalaget är hetare

AS Roma har faktiskt en del problem med skador inför den här matchen, då Pau Lopez och Nicolo Zaniolo såklart inte kan spela. Men det är knappast någonting nytt. Det som däremot är nytt och som påverkar lagets slagkraft betänkligt är att Lorenzo Pellegrini och Jordan Veretout båda är avstängda. Ingen av spelarna finns alltså med i den här matchen.

Edin Dzeko har med sina 14 mål varit lagets bästa målskytt under säsongen och han blir viktig i den här matchen också. Där uppe, vid sin sida, lär han också ha Henrikh Mkhitaryan som nyligen förlängt sitt lånekontrakt med AS Roma även över nästa säsong.

Det går att jämföra med Rolando Mandragora, som är den enda spelaren i Udinese som ser ut att missa mötet. Det är också så att Rodrigo de Paul är tillbaka i laget efter sin avstängning senast, och väntas ta sin viktiga roll på mitten precis som vanligt.

I våra ögon är AS Roma ett bättre fotbollslag, men spelbolagen överskattar deras favoritskap. Vi tror på en tät historia.

Udinese +1 (asian) spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Udinese +1 (asian)
Odds: 1,78
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, torsdag 2/7
TV: 
Stream: