Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Bologna 21/7: Inget snack om saken

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bättre form och med mer att spela för – försvinnande lite talar emot att Atalanta kommer sjabbla till det i tisdagskvällens match mot Bologna i Serie A.

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Champions League har Atalanta redan, och sedan länge, säkrat. Däremot är kampen om den hedersamma andraplatsen fortfarande hård, där de slåss jämsides Inter samt Lazio. Sedan Juventus vunnit över de senare under måndagen kan dessvärre Scudetton och möjligheterna till den viftas undan helt.

Förutom det, ta silvermedaljen, handlar det också om att vässa på formen till CL-kvartsfinalen mot PSG. Och visst lukar det lite skrällbud där?

Bologna, precis i mitten och enbart enstaka positioner att spela för, har säckat ihop på senare tid och den på alla sätt och vis katastrofala 1-5-förlusten mot AC Milan under helgen var den fjärde raka matchen untan seger. Formkurvan pekar spikrakt nedåt.

Vad det handlar om kan man inte med enkelhet slå fast – en formdipp som vilken som helst annan, eller kanske lite mättnad till följd av att det finns så pass lite att spela för? Motivationsbrist?

Hans Hateboer är avstängd och det enda avbräcket för Atalanta medan Bologna saknar Jerdy Schouten, skadad, samt avstängde Mitchell Dijks.

Serie A:s bästa offensiv

Med fem insläppta mål mot ett klart tunnare Milan i bagaget, då kan man väl räkna med att det här kommer bli en ren och skär mardröm för Bologna? Det handlar alltsä om en bortamatch mot det Atalanta som på 34 matcher hittat nätet vid 94. 20 fler än näst bästa konkurrent.

Gäller med andra ord att vara fullt påkopplade i en match som denna, vilket vi inte känner oss helt säkra på att bortalaget kommer vara.

Atalanta svek förvisso i helgens bortamöte mot Hellas Verona, vilket slutade oavgjort (1-1), men annars är formen alldeles suverän och den matchen följde exempelvis upp en kross av Brescia med tennissiffrorna 6-2.

Oddset må ha droppat, men värdet är kvar – och vi spelar Atalanta med -1,75 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen hos Bet365. Gäller då är halv vinst på spelet om de vinner med två bollars marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atalanta -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:30, tisdag 21/7 2020
TV: 
Stream: