Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Brescia 14/7: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det kan inte bli någonting annat än en stabil vinst för hemmalaget Atalanta när Brescia kommer på besök den 14 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Atalanta gäller som stora favoriter inför tisdagens möte med Brescia, som faktiskt är den enda matchen som spelas i italienska Serie A tisdagen den 14 juli. Det gör att vi får fullt fokus på den här matchen.

Det återstår visserligen sex omgångar att spela och rent teoretiskt är det inte dött lopp än, men Brescia har verkligen inte visat en form som indikerar att man ska kunna vända på det här. Det är nio poäng upp till säker mark, där mer formstarka lag som Genoa finns. Det lär inte bli någonting annat än nedflyttning för bottenlaget Brescia.

Det faktum att man har 28 gjorda mål framåt och hela 64 insläppta (!) säger mycket om säsongen, och innebär att man är det lag som har allra sämst målskillnad.

Det här gör att vi inte kan se någonting annat än att Atalanta ska vara klara favoriter – just med tanke på att bortalaget i princip inte har någonting att spela för. Det är i alla fall vår känsla nu. Att det här är kört.

Atalanta vinner mot noll

Atalanta kommer dessutom till laget med det bästa möjliga laget – sånär som på Robin Gosens som har dragit på sig en skada och som inte kan spela. Han finns inte med i 2-2-mötet med Juventus heller, så det är en spelare som man har kunnat klara sig utan.

I bortalaget är det fortsatt strul runt anfallaren Mario Balotelli, som inte väntas komma till spel här heller. Dimitri Bisoli och andrea Cistana kommer inte heller att spela, men Jhon Chancellor är tillbaka i laget.

På det hela taget är Brescia ett så pass mycket sämre lag att man inte ska kunna hävda sig i den här matchen.

Atalanta vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger såsen hos Unibet.

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner mot noll
Odds: 2,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, tisdag 14 juli
TV: 
Stream: