Speltips Inter Sassuolo

Speltips Atalanta – Inter 1/8: Kampen om silver

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det lag som vinner den avslutande matchen mellan Atalanta och Inter i Serie A kommer att vinna silver den här säsongen. Vi rekar med odds den 1 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en kul säsong i den italienska fotbollen, med flera oväntade lag som har gjort bra och som gjort att Juventus på allvar behövt anstränga sig för att vinna sin nionde raka titel. Men när vi väl summerar säsongen står det klart att så blev fallet ändå.

Men ett par uppstickare i form av SS Lazio och Atalanta har gjort säsongen mer spännande, och med en omgång kvar att spela har Atalanta fortfarande en god chans att sluta just tvåa. Det enda som krävs är en vinst mot Inter.

Just nu har Inter en poäng till godo på Atalanta, och för deras del kan det räcka med att kryssa. Men då kan ett vinnande SS Lazio samtidigt ta sig förbi.

Som motivator räcker inte silvret särskilt långt, men för matchen som isolerad händelse gör det såklart någonting extra. Därför har vi goda förhoppningar om att få se underhållning. Atalanta har dessutom sju raka hemmavinster inför det här mötet.

Målspel i Serie A

Atalanta står inför en synnerligen viktig avslutning på säsongen när man ska spela slutspel i Champions League – ett slutspel som man faktiskt har goda chanser att ta sig vidare ifrån och sedan göra till någonting oerhört minnesvärt.

Då är det såklart en fördel om man kan formera sitt starkaste lag, och som läget är nu finns det få skador att bekymra sig över.

Men den spelare som är borta och som inte kan spela är viktiga Josip Illcic, som varit skadad ett tag och ser ut att missa en hel del till. José Luis Palomino kommer inte heller att kunna spela just den här matchen. Det man däremot ska ha med sig är att Rafael Toloi är nu tillbaka från sin avstängning, och att han därmed väntas ta plats i startelvan.

I bortalaget är Stefano Sensi inte med, och det är inte heller Matias Vecino. Däremot kommer Borja Valero troligen att starta och det är en spelare att hålla ögonen på.

Atalanta är väldigt starka på hemmaplan och vi tror att man gärna tar sig förbi Inter. Men här har spelbolagen någon skev uppfattning om att matchen måste bli målrik.

Under 3,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, lördag 1 augusti
TV: 
Stream: