Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Atalanta – Lazio 24/6: Blytung Serie A-batalj

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppen möter toppen. Formstarkt möter formstarkt. Atalanta möter Lazio. Onsdagskvällens stora Serie A-höjdare toppar vi med också med ett speltips.

  Rygga speltipset hos Casumo Sport!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Formstarka lag

Delvis är det resultaten och delvis är det sättet som dessa fixas på. Baserat på formraden, de senaste matcherna, står Atalanta kanske starkast i hela Serie A och av omstarten att döma finns det inte mycket som talar för någon form av dipp runt hörnet. 4-1-kross av Sassuolo och alltså ännu en målfest.

Sex vunna matcher i följd kan Atalanta stoltsera med och på dessa, 23 fullträffar. Offensivt är Atalanta full världsklass; målen är fördelade över stora delar av truppen och energin man spelar med är häpnadsväckande. Aldrig med någon respekt för motståndarna.

Detta ser också ut att kunna räcka till att plocka en Champions League-plats på nytt – i spelårets slutspel passerades Valencia med enkelhet före uppehållet – men det är med viss press från inte minst AS Roma underifrån.

Över en längre tidsperiod är det som Lazio levererat ännu mer imponerande; 21 raka Serie A-matcher utan att ha förlorat och av dessa är den stora merparten fullpottare. Därmed har man också vuxit fram som den enda nämnvärda utmanaren till serieledande Juventus. Vid händelse av en vinst ikväll minskas avståndet till desamma till blott en pinne.

Hit kommer man till spel utan möjlighet att matcha Senad Lulic, Lucas Leiva eller Luiz Felipe. Detta medan Atalantas enda avbräck är på avstängde Mario Pasalic.

Lazio fixar poäng

Att det är två så fruktansvärt formstarka lag gör såklart analysen inför matchen mer vansklig – Atalanta som bombar in mål och Lazio som verkar i princip omöjliga att få hål på.

Till rådande odds är det dock inte mycket till snack om saken. Låt oss upprepa; Lazio har alltså 21 seriematcher uppradade utan att ha förlorat, är extremt stabila och har smak på titeln. Kommer krävas fantastiska resultat framöver – om Juventus ska kunna sättas på prov.

Medan Atalanta redan spelat en match efter uppehållet, blir det här Lazios första. Det kan förvisso tala till viss fördel för de första, men inte så pass mycket att de ska ses som såhär stora favoriter.

Lazio +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till oddset 1,78 hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få din första insättning dubblad!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:45, onsdag 24/6
TV: 
Stream: