Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Sassuolo 21/6: Vad kan vi vänta?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sassuolo och Atalanta är två lag som inte har spelat match på 3,5 månad, och nu möts lagen i Serie A söndagen den 21 juni 2020.

  Rygga vårt spel hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är sannerligen inga enkla tider att försöka förstå som utomstående, och när de italienska lagen nu återgår till att spela toppfotboll igen är det inte lätt för den som ämnar hitta bra speltips att faktiskt ha stenkoll på allt som händer.

För läget är som sådant att alla lag har fått låsa in sina spelare, även om det nu låter lite väl dramatiskt, i karantäntider. Med sina förutsättningar har det såklart inte varit enkelt att hålla igång spelarna och det finns en del frågetecken kring status på fysiken.

Sista veckorna har lagen spelat och tränat tillsammans igen, på ett intensivt sätt, och det i sig kommer att göra att kvalitén förmodligen är helt okej. Men när Sassuolo och Atalanta nu möts är det första matchen båda lagen spelar sedan i början på mars månad. Det är ganska sjukt när man tänker på det.

Sassuolo har gjort en ganska bra säsong och har placerat sig i mitten av tabellen, med god marginal neråt och lite för stor marginal uppåt. För deras del kommer avslutningen på säsongen primärt handla om att undvika att bli indragna i bottenstriden, vilket man bör klara utan att förta sig alldeles för mycket.

Atalanta vinner igen

Som bekant är Atalanta det italienska lag som har chockat fotbollsvärlden på det mest positiva sättet under den här säsongen, och då främst med sina prestationer och resultaten i Champions League där man alltså är framme vid kvartsfinal. Imponerande rakt igenom måste man ta och säga.

Men det gäller att försöka kombinera det här med att göra bra resultat på hemmaplan i Serie A, och det är det man nu ska försöka med mot Sassuolo. För att fortsätta på den inslagna vägen behöver man tre poäng.

48 poäng gör att Atalanta nu har en Champions League-plats, men närmast jagande lag är bara tre poäng bakom. Det är samtidigt sex poäng upp till Inter i tabellen. Det är ingen omöjlighet att blanda sig in i den striden och försöka knipa tredjeplatsen.

Men mot Sassuolo tror vi att den mer offensiva fotbollen som hemmalaget spelar fäller avgörandet till slut.

Atalanta HT/FT spelas till 1,90 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atalanta HT/FT
Odds: 1,90
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  19:30, söndag 21/6
TV: 
Stream: