Speltips Juventus Lazio

Speltips Bologna – Juventus 22/6: Hur formeras laget?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ingen tvekan om att Juventus har det starkare laget, men borta mot Bologna kommer man behöva steppa upp för att vinna den 22 juni 2020.

  Rygga vårt spel från coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Serie A smög faktiskt igång med spel redan förra helgen, och för Juventus har det blivit inte mindre än två matcher efter att man tillåtits spela igen. Det gör att man nu har ganska god koll på var man står som lag.

Det går att jämföra med Bologna, som inte har spelat någon match hittills och som därför är i en lite lätt prekär situation inför matchen mot serieledarna. Kan vi förvänta oss att hemmalaget är där de vill vara just nu? Det är tveksamt.

Om vi bara studerar de båda lagen spelare för spelare är det också helt uppenbart vilket lag som är bättre – och hur stor skillnaden faktiskt är. Det i sig är en faktor som alltid spelar stor roll, men just den här gången känns det ännu mer relevant.

I höstas blev det i för sig inte mer än 2-1 till Juventus, men det är den typen av vinster vi har fått se laget ta allt fler av på senare tid. Det är också en sådan matchbild vi kan tänka oss här, Men att bortalaget inte går för vinsten är helt otänkbart.

Juventus är för bra

Juventus har i för sig inte tagit någon vinst efter att fotbollen drog igång igen, men det känns som att man har trummat igång maskinen sakta men säkert. För att inte tappa mark i toppstriden gäller det att plocka tre poäng i den här matchen.

Bologna kommer till matchen med ett gäng spelare borta, och det handlar primärt om avstängningar. Mattia Bani, Federico Santander och Jerdy Schouten kan inte spela. Det kan inte heller Andreas Skov Olsen. Det kanske innebär att Mattias Svanberg får chansen.

Alex Sandro och Sami Khedira är spelarna som missar för Juventus, men det är klart mer hanterliga tapp för en klubb med den bredden.

Juventus vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner
Odds: 1,70
Bolag:  Coolbet
Spelstopp: 21:45, måndag 22/6
TV: 
Stream: